182 total views

Conferința de presă a copreședinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, care a avut loc înainte de lansarea candidaților liberali la alegerile locale, s-a desfășurat sub semnul criticii iresponsabile ale unui partid cu oameni încă aflați la conducerea județului.

buican

Oameni ajunși accidental în funcții de decizie, cum este Gheorghe Păsat, care prin repartizarea fondurilor de la CJ pe criterii eminamente politice, încearcă să ”liberalizeze” tot ce mișcă prin județ, conducând spre ideea unui partid totalitarist. Această gândire distructivă, de care am crezut că am scăpat după ’89, se pare că este impusă de la centru din moment ce șefii acestui partid doresc expansiunea liberală dusă la extremis, trâmbițată, iată, prin toate mijloacele chiar de liderii centrali. Aceștia doresc ca tot ce nu e galben, să dispară, acționând după principiul comunist ”tot ce nu e cu noi, e împotriva noastră!”. Adică, toți cei care nu sunt liberali sunt dușmanii lor de moarte. În rândurile acestora a fost inclus și prefectul Dumitru Cornoiu.
Prefectul de Vâlcea a fost acuzat de Alina Gorghiu că ”are restanțe majore în comunicarea către Guvern, către diverse ministere, a situațiilor din județul dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de fonduri de la Guvern”. În primul rând, Alina nu avea de unde să știe dacă Buican nu-i sufla în ureche, dacă acest politruc nu ar încerca să creeze o confuzie voită între atribuțiunile unui prefect și cele ale unui președinte de Consiliu Județean. Printr-o astfel de acuză, liberalii au încercat să protejeze ”îngerașul” lor din fruntea Cj, punând în cârca ”dracului” din fruntea prefecturii responsabilități pe care, din punct de vedere constituțional, nu le are. Numai un ignorant nu știe că responsabilitatea fondurilor necesare unui județ, aparține în totalitate Consiliului Județean. Ce legătură are coada vacii cu ștampila Primăriei? Păi are, dacă ne gândim că liberalii au în pușcărie un primar și un președinte de Consiliu Județean cercetat penal de DNA. Ori, din acest punct de vedere, liberalii au o mare problemă la nivelul întregului județ în această campanie electorală pe care au început-o cu stângul, mințind în continuare, încercând disperați să-și ascundă gunoaiele sub preșurile altoara.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.