156 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 29 februarie – 4 martie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

apavil-interventii

AVARII SOLUŢIONATE. S-a intervenit în vederea soluţionării unui număr de 4 avarii la reţeaua de apă pe str. Gr. Procopiu – bl. 60, sc. C, Buda nr. 33, I. C. Brătianu – bl. C19, sc. D şi Dr. Sabin nr. 10.
LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, pe str. Dr. Sabin nr. 10, Buda nr. 33, I. C. Brătianu – bl. C19, sc. D şi Pictor Tătărăscu.
STAŢII DE POMPARE VERIFICATE. Au fost verificate staţiile de pompe, fiind asigurată şi zona de protecţie sanitară – Dealul Malului, Islazului şi Buda – Poenari.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni, Libertăţii, Petrişor, Troianu, Centru, Traian şi Parcul Industrial; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţiile de pompare Demetriade Rădulescu şi Râureni; a fost confecţionată armătură din plasă sudată STR8; a fost montat un grătar pluvial cu ramă din fontă D400 pe str. Ştirbei Vodă; au fost sudate capace ale căminelor de canalizare pe str. Libertăţii şi Crişan; a fost montată o ramă cu capac, împreună cu piesa suport din beton armat pe str. Mr. V. Popescu; a fost dezafectat un branşament de apă potabilă de pe reţeaua OL D400; a fost întocmit necesarul de lucrări în vederea începerii lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă – Scuarul Mircea cel Bătrân.
67 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 67 apometre, fiind întocmite şi un număr de 5 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.