Loading

…se întreabă cei care au prins mari dureri de cap și spun că nici MIG- 400 nu mai are leac, de când Oprea e prefect.

Noul prefect, care foarte repede s-a ales cu porecla – „sluga politică!”, nu are un CV și este subiect greu la cafea. Personal, nu mai pot să mă duc să beau o cafea liniștită că sar toți pe mine – „cine e ăsta, de unde a apărut?”, „de ce nu ai scris nimic?”, „nu aveți curaj nici unul să scrieți?”, „cum e posibil ca un lucrător de la pașapoarte să ajungă prefect?”, „ce dracu îl recomandă, că a fost jandarm nimic altceva?”, „la comanda cui a fost pus, cine a girat pentru el?”, „cine a făcut jocurile, PSD Vâlcea sau PSD București?”, „cine îl susține, pila cui este?”, „cum e posibil să ajungă unii jucăria lui Rădulescu?”, și exemplele pot continua!!!

Problema n-ar fi asta, adică bârfele din oraș, ci că cei care fac gură sunt chiar pesediștii vechi care plâng pe la colțuri de oftică, care ne scriu în privat, spunând că ei au muncit în partidul ăsta, au lipit afișe și au fost la defilări în campaniile electorale, ca acum să pună Rădulescu prefect pe unul care chiar el spune că nu a făcut politică, adică nu a lipit afișe, nu a alergat prin ploaie, vânt, căldură mare în campanii…!? Oftică mare, ce să mai!

Acum, acest Oprea Mihai, apărut din neant, nu a ocupat nici o funcție administrativă sau politică de mare interes, până la ora actuală – director, adjunct, președinte, deputat, senator, primar, viceprimar – dar iată că astăzi ajunge un prefect care nu sare de 40 like-uri, 20 comentarii și 10 distribuiri, după publicarea mesajului poleit cu aur. Spune dumnealui: „întreaga mea activitate se va baza pe principiile legalității, transparenței, onestității, eficienței, corectitudinii și imparțialității”!!! Aiurea! Cuvinte grele folosite de un individ care nu a putut să treacă de un anume nivel (lucrător la pașapoarte), dar azi e prefect.

Așadar, Rădulescu și nimeni altcineva, adică nu Biroul Politic Județean, și-a ales „sluga” perfectă care îi va executa ordinele politico-administrative și nimic altceva.

Oprea, „cariera” de prefect și-a început-o cu stângul, la învestire citind de pe un A4 inclusiv numele lui și apoi ode pentru „preamăritul” care l-a urcat pe jilț. Jenant! I-a jurat șefului județului că nu-l va înșela, asigurându-l că-i va sta alături în toate proiectele pe care le va avea pentru județul Vâlcea. Aiurea! Mai mult, dă ca sigur că va fi corect și loial față de directorii deconcentratelor (a trecut o săptămână de la numire și pe grupul de WhatsApp al directorilor de deconcentrate nici până acum nu a salutat grupul și nu a transmis nici un mesaj, adică să salute omenii cu care chipurile va colabora). Mai mult, cică „angajații se vor bucura de tot respectul meu”… cum să spui așa ceva? Cum? Cum să-i salute el pe cei din grup dacă nu știe care ce funcție ocupă și unde!!! Deci, „sluga politică” – comunicate/ieșiri publice de 2 lei. Halal prefect PSD!!!

Oricum, cine va conduce Prefectura s-a văzut de la instalare, când „marele” șef de județ s-a cocoțat la prezidiu, nelăsându-l, așa cum ar fi fost corect, să fie flancat stânga-dreapta de cei doi subprefecți! Deci, despre ce vorbim? Despre onestitate, eficiență, corectitudine și imparțialitate în nici un caz. Domnule Oprea, dacă aveai mușchii la matale, îl ușchiai pe prezident în rând cu ceilalți. Dar, ce să faci, porecla de „slugă politică” se pare că se potrivește perfect..

În loc de concluzii,

PSD Vâlcea s-a divizat în trei părți, spun unii. Vechi, actuali și ai lui Voican! Mai avem să vedem că Dobrete va fi numită la Inspectoratul Școlar Județean și avem ce scrie….

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.