1,890 total views

Fostul liberal Damian Mitu, plecat de ceva timp peste ocean, în USA, a început o campanie virulentă, pe facebook împotriva candidaturii lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicului din partea PNL. Fostul liberal, îl acuză pe copreşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, că i-a vândut acestuia candidatura la Primăria Râmnicului împotriva dorinţei membrilor de partid:

mircea-gutau

,,Buican prietenul lui Gutău, sau Gutău prietenul lui Buican??? Întrebare de 1.000.000 de euro!!!”
Mitu precizează în postarea sa pe facebook că ,,Mircia Gutău putea să îmbătrânească liniştit, într-un Porche, a ales să îmbătrânească altfel!”.
În aceaşi seară, fostul edil al Râmnicului a primit un ajutor nesperat din partea primarului localităţii Călimăneşti, fostul său coleg de partid, dr. Florinel Constantinescu. Acesta, a precizat că Mircia Gutău, deşi a fost sfătuit de toţi prietenii adevăraţi să nu se bage pentru un nou mandat, candidează din nou la Primăria Râmnicului pentru că este sigur că mai are ceva de făcut pentru oraş.
,,Pe Mircea foarte mulţi prieteni l-au sfătuit să nu mai candideze, dar a hotărât să meargă mai departe. Este un admninistrator excelent, şi nu spun asta să-l laud. Sunt unul dintre prietenii lui şi l-aş putea sfătui să stea acasă, dar din câte îl cunosc simte că mai are multe de spus în administraţia Râmnicului şi trebuie să-l susţin, pentru că-l înţeleg. Nu e vorba de orgoliu, simte că mai poate să facă ceva pentru oraş şi sunt convins că va reuşi cu o echipă bună”, a afirmat primarul Florinel Constantinescu.
Mircia Gutău nu s-a înscris în PNL deşi a primit ,,binecuvântarea” liderului Cristian Buican de o săptămână de zile şi mai bine. Nu se ştie dacă se lasă aşteptat sau aşteaptă o invitaţie specială, din partea conducerii PNL Vâlcea, cert este că proaspătul candidat al PNL nu a pus piciorul în noul sediu al PNL, de fapt în fostul sediu al PDL.

Distribuie

3 comentarii

  1. Un singur motiv il impinge pe Gutau sa mai candideze{si probabil va castiga}:SARACIA DOMNILOR !!!Nu mai poate intretine ce a strans in perioada cand era primar…

  2. Stai linistit acolo in America si vezi de viata ta , sau esti prea ofticat ca nu candidezi tu la primarie domnule Mitu din partea PNL ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.