1,260 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din zona de nord a judeţului a executat în ultima perioadă o serie de lucrări în întreaga arie de operare. Astfel, în Berislăveşti a fost reamenajată captarea din satul Valea Mare, au fost decolmatate drenuri la Stația de captare Dealul Boului (unde au fost aerisite şi instalaţiile) şi s-a realizat întreținerea și exploatarea rezervorului Valea Mare și Rădoaia.

apavil2

În comuna Dăeşti s-au igienizat Stațiile de epurare din Fedeleșoiu, Sâmbotin și Sălătrucel.

În ceea ce priveşte oraşul Călimăneşti, au fost executate mai multe lucrări punctuale: au fost soluționate trei avarii la branşamente (Seaca, bl. 2 – sc. A,B,C și bl. 3), urmate de amenajarea terenului afectat şi betonarea acestuia – Căciulata; s-a împrejmuit cu gard punctul de transfer aducțiune Brădișor; s-au curățat gaigărele și s-a refăcut un racord canalizare pe str. Calea lui Traian.

Tot în zona de nord, la Valea lui Stan, au fost decolmatate și curățate manual grătarele de captare de la Stația de Tratare – Valea lui Stan și s-au reglat vanele pentru alimentarea rezervorului Panduri; s-au executat branșamente pe conducta PEHD Dn160 mm și s-a făcut racordarea la consumatori.

În sectorul Brezoi s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării Staţiei de Epurare Brezoi și , totodată , s-a montat ramă cu capac turnat în placă de beton la ieșirea din cămin, s-a făcut o curățire plutitoare și s-au depozitat materialele feroase. Activitatea săptămânală din sectorul Brezoi a mai vizat evacuarea apei din căminele de canalizare inundate de pe str. Fabricii (zona blocuri), curățarea și spălarea lor cu jet de apă sub presiune.

S-au mai executat o serie de lucrări în aria de operare: la Golotreni s-a remediat o avarie la rețeaua de apă și s-a refăcut terenul; la Călinești și Păscoaia s-au montat contori în cămine și s-au întocmit contracte; s-a igienizat suprafața terenului de la Stația de tratare apă – Perișani, iar la Câineni s-a decolmatat și spălat rețeaua de aducțiune.

Nu în ultimul rând, în Voineasa – Valea Măceșului s-a remediat avarie la conducta PEHD Dn140 prin decuparea conductei, montarea de mufe și lipirea acesteia prin electrofuziune, s-a igienizat suprafața terenului de la stații și s-au pregătit materialele pentru realizarea sistemului de asigurare capace pentru rezervoarele Capra Foii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.