326 total views

Odată cu zvonul că Romeo Rădulescu va fi candidat la primărie din partea PSD, mulți pesediști, în frunte cu Gigi Matei, au declarat că dacă trepădușul politic Rădulescu va fi candidatul lor, își vor da demisiile.

Screenshot_2016-02-19-06-36-44-1

Iată că Romeo a fost impus de la centru, iar noi am așteptat degeaba ca nemulțumiții să se țină de cuvânt, ca onoarea ”nereperată” carevasăzică, a celor lezați în amorul propriu, să dea în clocot. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic demn de consemnat și nici nu prea sunt șanse să se întâmple când e vorba de unul ca Gigi Matei, un oportunist incurabil fără coloană vertebrală. Singurul care a dat dovadă de demnitate este vicepreședintele Consiliului Județean, Dumitru Persu, care și-a înaintat deja demisia din toate funcțiile politice.
”Țin foarte mult să se afle că eu, Dumitru Persu, sunt primul dintre cei peste 14.000 de membrii de partid din tot județul, care-și dorește câștigarea Primăriei și a Consiliului Județean”, ne-a declarat vicele demisionar. În ciuda insistențelor noastre, Persu nu ne-a spus dacă și-l dorește pe Romeo candidat la primărie. Nu ne-a mai spus nimic important decât că, după data de 5 iunie va face dezvăluiri interesante.

20160224_124743

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.