114 total views

Cum era de aşteptat, Liviu Dragnea a câştigat interimatul preşedinţiei PSD cu 65 de voturi, în timp ce contracandidata sa, ministrul Rovana Plumb, a obţinut doar 18 voturi.

DPZRSe poate spune că şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD i-a fost fatală fostului lider Victor Ponta care a plecat fără să voteze, după ce-şi manifestase susţinerea pentru Rovana Plumb. Votul de blam dat Rovanei Plumb a fost de fapt un vot de blam pentru Victor Ponta, pentru dezastrul creat în partid. Votanţii PSD nu i-au iertat fostului lider faptul că i-a vândut PNL şi au găsit momentul de a-i întoarce ,,serviciul”.
După alegerea noului lider interimar, liderii PSD au stabilit organizarea Congresului PSD în toamnă, mai exact în data de 16 noiembrie, dată anunţată voalat de Dragnea în vizita de lucru de la Vâlcea.
La Vâlcea, alegerea lui Dragnea va avea ca rezultat declanşarea alegerilor pentru preşedinţia organizaţiei judeţene, primele alegeri libere din PSD Vâlcea. În cadrul vizitei de la Vâlcea, Dragnea şi-a exprimat o singură dorinţa: ca acestea să se desfăşoare într-un cadru civilizat. Cei doi candidaţi, deputatul Constantin Rădulescu şi senatorul Coca Laurenţiu vor fi obligaţi să se faulteze ,,elegant” de dragul noului lider al PSD.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.