541 total views

…de activitate a instituției județene ce își are sediul în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. În cadrul unei conferințe de presă, pe lângă prezentarea activității pentru anul 2023 și propunerile pentru anul 2024, directorul general, Alin Voiculeț, a ținut să-i prezinte pe toți cei care, începând cu 1 martie 1999 – prezent, au ocupat funcțiile de președinți/directori generali în această instituție, dar și locațiile unde au activat în toată această perioadă.

Mandate cu activitate importantă

Mandate în care activitatea de director/președinte s-a remarcat au deținut Rodica Mărginean, Nicolae Popescu și Alin Voiculeț – actualul director care se află în instituție tot de 25 de ani, dar 10 ani ca director în fruntea acestei instituții medicale. Ceilalți directori/președinți, 8 la număr, au avut mandate de câteva luni sau maxim 1 an, unul dintre aceștia fiind chiar actualul președinte al CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, cu un mandat de 6 luni de zile.

Sediile CAS Vâlcea din 1999 – prezent

De asemenea, au fost prezentate sediile în care a funcționat CAS Vâlcea de la înființare și până în prezent. Prima clădire în care instituția județeană și-a desfășurat activatatea a fost cea a Spitalului de Obstretică, Ginecologie – Maternitate –  din Râmnicu Vâlcea, unde au fost cazați timp de 1 an de zile. Următorii 2,5 ani au fost chiriași în clădirea Socom, actuală clădire a Primăriei Râmnicu Vâlcea, din General Magheru 25. Din septembrie 2002 – prezent, CAS Vâlcea își are locația în General Magheru 27, sediul central județean, o clădire proiectată de regretatul arhitect Adrian Ciocănău.

Alin Voiculeț, cu această ocazie, a tranmis tuturor – foști și actuali colegi, colaboratori, autorități locale, furnizori de servicii medicale, dar și asiguraților, cetățeni ai acestui județ – un mesaj de plină recunoștință.

„Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la înființarea caselor de asigurări de sănătate ca instituții publice autonome. Eu sunt în instituție din data de 01 iulie 1999, iar din poziția mea actuală, doresc, cu această ocazie, să transmit un mesaj de recunoștință adresat întregii echipe CAS Vâlcea, foști sau actuali colegi și totodată celor 10 președinți/directori generali care au fost la conducerea instituției înaintea mea și care au contribuit în cei 25 de ani la consolidarea poziției CAS Vâlcea în topul instituțiilor publice deconcentrate din județ. Predecesorii mei la conducerea CAS Vâlcea, în ordinea în care au manageriat instituția, primul președinte fiind domnul Mihalache Cîrstea – mandat de 1 an de zile. Îi apreciez pe toți în egală măsură, de la toți am avut de învățat, am crescut lângă dumnealor și le mulțumesc pentru tot. Mulțumim de asemenea tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri instituționali, CNAS, furnizori de servicii medicale, CMR, DSP, Asociațiile medicale profesionale, autorități locale, angajatori persoane fizice și juridice etc. Vă mulțumim dumneavoastră presa și nu în ultimul rând mulțumim asiguraților cărora ne străduim să le apărăm drepturile și să-i reprezentăm, cât mai bine”

Într-o altă ediție vom prezenta ralizările din 2023 și propunerile pentru anul 2024 ale CAS Vâlcea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.