373 total views

La Bujoreni se dorește realizarea unui mediu favorabil de afaceri prin înființarea unei zone de tip industrial și de servicii. Oportunitățile de afaceri sunt imense în comuna Bujoreni, ținând cont că se situează între municipiul Râmnicu Vâlcea și stațiunea Călimănești – Căciulata.

De altfel, administrația locală a primit numeroase cereri din partea cetățenilor și a unor oameni de afaceri din alte județe, care solicită teren pentru a da startul unor afaceri. În cest sens, Primăria Bujoreni va acorda unele facilități pentru atragerea de investitori, într-un cadru legislativ și instituțional cum ar fi concesionarea de terenuri dotate cu utilităţi sau accelerarea circuitului actelor necesare demarării investiţiei.

„Nu există prosperitate fără investiții, așa cum fără investiții nu există locuri de muncă, inovare sau progres. O comunitate dezvoltată înseamnă un standard de trai decent, dar și oportunități pentru cetățeni. Oportunități pentru a-și deschide afaceri sau pentru a accede la un loc de muncă. Ori noi asta încercăm să facem la Bujoreni: să încurajăm investițiile private!”, susține edilul comunei Bujoreni, George Gîngu

În noul Plan Urbanistic General (PUG) s-au prevăzut aproximativ 40 de hectare de teren pentru investitori, iar alte peste 100 hectare de teren vor fi trecute în intravilan și puse la dispoziție pentru concesionare. Deși totul s-a făcut cu multă cheltuială, asta înseamnă de fapt dezvoltare economică.

„Ideile de afaceri ale investitorilor care ne-au contactat până acum sunt diverse. Însă printre acestea se numără și zone de divertisment, parcuri de agrement, de distracție. Nu voi da multe detalii deocamdată, dar pot spune că proprietarul unui astfel de parc, din județul Gorj, m-a contactat pentru că dorește să ia un teren la Bujoreni și să facă la fel și la noi. Vorbim așadar de atragerea turiștilor, atragerea vâlcenilor din alte localități, care-și vor putea petrece timpul liber în comuna noastră”, adaugă edilul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.