11,906 total views

Când aburii puterii îți iau mințile ajungi vedetă…

Deschidem seria mai multor articole ce vor apărea după publicarea acestui preambul și spunem că încă un primar din județul Vâlcea s-a ales cu o plângere penală ce vizează un grosolan abuz în serviciu și asta pentru că el când a juns primarul comunei a stat o perioadă cuminte, dar dintr-o dată se deșteaptă și confundă primăria și patrimoniul acesteia cu proprietățile dumnealui și și le însușește. De aici i se trage și denumirea de baron local.

În urmă cu un de zile, 10 persoane s-au constituit într-un grup de nemulțumiți și au înaintat organelor competente o plângere penală împotriva primarului comunei Gușoieni – Concioiu Nicolae, dar și împotriva a 7 consilieri locali ai comunei și 5 angajați ai primăriei Gușoieni, pentru abuz și neglijență în serviciu și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.

Cei vizați în plângerea penală sunt acuzați că pe parcursul ultimilor 10 ani, fiind personal cu funcții de conducere și execuție din cadrul primăriei Gușoieni, au înțeles că trebuie să aibe un comportament abuziv față de cetățenaul de rând, într-un cuvânt să fie dumnezeii comunei, pentru că de ce sunt dumnealor acuzați este foarte grav, în opinia noastră. Tu primar și angajat să refuzi să eliberezi documente cetățenilor care le solicită înseamnă că ai pus stăpânire pe averea comunei și ai decis că primăria este casa ta primare și a voastră angajaților și nu a locuitorilor comunei Gușoieni.

Deci, angajații acestei primării tratează aplicarea legii într-o manieră preferențială, abuzivă și arbitrară, recurgând la șicanări, amenințări, refuzul de a elibera documente legale și alte represalii nelegale, ceea ce a generat și generează încă o stare de confuzie și induce teama locuitorilor acestei localități care urmăresc exercitarea unor drepturi legitime.

Vom reveni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.