• Home »
  • Politica »
  • POLITIC – Constantin Rădulescu, critică dură la adresa lui Dragnea și Dăncilă, în ședința de Consiliu Județean

POLITIC – Constantin Rădulescu, critică dură la adresa lui Dragnea și Dăncilă, în ședința de Consiliu Județean

Rădulescu, luat de val și încercând să ascundă eșecul SMID, sigur nu și-a dat seama că-și critică propriul Guvern atunci când în ședința de Consiliul Județean a spus foarte răspicat: „cine vrea să simtă pe pielea lui, cam ce înseamnă această luptă corp la corp între: funcționărimea de la județ, funcționărimea de la minister, funcționărimea de la Fonduri Europene ș.a.m.d., să vină să stea o zi cu mine. Să vină să stea o zi cu noi aici să vadă ce înseamnă și cum se lucrează până la 12 noaptea să completezi la câmpuri, să bifezi, să debifezi și pentru ce…”

S-a declarat total nemulțumit de propriul lui Guvern și a criticat birocrația care urmărește toți administratorii. Într-un cuvânt s-a plâns de „performanța” Guvernului PSD, de „reușita” programului de guvernare al lui Dragnea, s-a plâns de birocrația existentă în țară, birocrație ce este făcută/implementată/derulată de partidul ce se află la guvernare și din care el însuși face parte.

Poate Rădulescu a schimbat barca și e pucist! N-ar fi exclus. L-a trădat pe Ponta, pe Paul Stănescu, de ce nu l-ar trăda și pe Dragnea….de dragul lui Gutău care se tot aude că ar bate palma cu ALDE…