1,589 total views

Rădulescu, luat de val și încercând să ascundă eșecul SMID, sigur nu și-a dat seama că-și critică propriul Guvern atunci când în ședința de Consiliul Județean a spus foarte răspicat: „cine vrea să simtă pe pielea lui, cam ce înseamnă această luptă corp la corp între: funcționărimea de la județ, funcționărimea de la minister, funcționărimea de la Fonduri Europene ș.a.m.d., să vină să stea o zi cu mine. Să vină să stea o zi cu noi aici să vadă ce înseamnă și cum se lucrează până la 12 noaptea să completezi la câmpuri, să bifezi, să debifezi și pentru ce…”

S-a declarat total nemulțumit de propriul lui Guvern și a criticat birocrația care urmărește toți administratorii. Într-un cuvânt s-a plâns de „performanța” Guvernului PSD, de „reușita” programului de guvernare al lui Dragnea, s-a plâns de birocrația existentă în țară, birocrație ce este făcută/implementată/derulată de partidul ce se află la guvernare și din care el însuși face parte.

Poate Rădulescu a schimbat barca și e pucist! N-ar fi exclus. L-a trădat pe Ponta, pe Paul Stănescu, de ce nu l-ar trăda și pe Dragnea….de dragul lui Gutău care se tot aude că ar bate palma cu ALDE…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.