1,169 total views

Fostul prefect Anuţa Handolescu susţine că angajaţii RAJDP Vâlcea au fost transformaţi în cerşetori de fosta şi actuala conducere a CJ. Liberalo –pedelista, proaspăt administrator neremunerat al societăţii, afirmă că atunci când s-a dus prima dată la RAJDP a avut senzaţia că s-a întors în urmă cu 20 de ani. Angajaţii lucrează pe nişte hârburi de claculatoare, totul e vechi, totul ar trebui casat, iar angajaţii recalificaţi sau trimişi la cursuri de specializare.

Anuta-Handolescu-609
,,Situaţia de la RAJDP e critică, are foarte multe datorii pe care nu ştiu cum le va plăti. Pentru început ar trebui să nu se mai comporte ca ultimul SRL de pe piaţă care stă să crape, pentru că asta se simte în relaţiile cu celelalte societăţi. Când m-am dus acolo am avut impresia că m-am  întors în urmă cu 20 de ani. Mi se pare anormal să nu ai calculatoare de ultimă generaţie, lucrează pe nişte hârburi. Angajaţii de acolo sunt priviţi ca Cenuşăreasa, ca nişte cerşetori de către Consiliul Judeţean. Nu s-a investit un leu în această societate şi în specializarea angajaţilor. Oamenii s-au deprofesionalizat pentru că nimeni nu i-a trimis la specializare. Există tendinţa din partea politicienilor de a-i ţine pe oameni într-un soi de neştiinţă pentru a-i controla mai uşor, pentru că dacă-i laşi să-şi deschidă mintea ar putea să constate cât e el de prost, iar politicienilor s-ar putea să nu le convină.
Din punctul meu de vedere singura cale de salvare pentru RAJDP este transformarea ei în serviciu de utilitate publică, pentru că nici CJ nu-şi permite să renunţe la ea. În cazul unor calamităţi, un contract de executare a lucrărilor în regim de urgenţă cu o firmă privată l-ar costa de trei ori mai mult, iar calamităţile nu aşteaptă şedinţa CJ.”, a precizat fostul prefect.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.