368 total views

Fostul edil Mircia Gutău a aflat de ce s-a ales praful de ,,mariajul” cu liderul PNL Cristian Buican şi cu liberalii din Vâlcea: teama de mazilire de pe listele din 2016. Liberalii aflaţi acum la conducerea  partidului se tem că Gutău va ,,încăleca partidul” şi-şi va pune propria echipa la ,,butoane”.

mircea-gutau

Fostul edil a declarat de nenumărate ori în mass media locală că lista PNL trebuie schimbată în proporţie de 90% dacă liberalii vor să se prezinte cu o echipă serioasă la alegerile din 2016, actualii consilieri fiind consideraţi nişte catastrofe.
,,Eu nu mă duc într-un partid să sperii lumea cu preluarea conducerii, nu mă interesează. Am spus şi repet că nu mă interesează nicio funcţie de conducere în partid, dar mi se pare de bun simţ să-şi impună câţiva oameni de încredere pe lista de consilieri locali, oameni serioşi profesionişti, nu nişte indivizi puşi pe căpătuială. Lista PNL de la CL trebuie modificată oricum în proporţie de 90%. E nevoie de oameni noi, nu poţi să vii cu aceleaşi persoane care s-au dus acolo pentru o indemnizaţie de 600 lei sau pentru câte o mică afacere în consiliile de administraţie că te decridibilizezi. Trebuie puşi oameni respectabili care se duc acolo pentru renume. Când intri într-o bătălie politică intri cu cap,acum politica se face raţional. Pas cu pas. Nu poţi să intri în CL cu oameni care au fost huliţi.Eu am o listă de 25 de oameni, toţi respectabili, din care pot să-mi fac o echipă de profesionişti alături de oamenii partidului la care mă voi duce.Nu mă interesează câţi candidaţi vor fi, pot fi 20. Eu am candidat împotriva a 13 candidaţi şi am obţinut  73%. Sunt convins că râmnicenii îmi vor da şi CL pentu că mi-am ţinut întotdeauna promisiunile făcute. Dacă nu voi lua majoritatea o voi avea prin negociere cu un alt partid căruia îi voi da un post de viceprimar”, a precizat fostul edil al Râmnicului.
Gutău l-a făcut praf şi pe liberalul din fruntea judeţului. Fostul edil a afirmat că  actualul preşedinte interimar Gheorghe Păsat se comportă ca un dictator deşi nu are în spate votul populaţiei, că  are  o prestaţie lamentabilă, departe de cea a fostului preşedinte  Ion Câlea căruia nu-i ajunge nici la degetul cel mic.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.