193 total views

Astăzi, 3 decembrie, se împlineşte un an de la decesul celui care a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea şi care a condus cu „mână de fier”, timp de opt ani judeţul, dar şi Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea.

CILEA-ION-11

Tot astăzi, se împlineşte un an de când a început lupta pentru preluarea conducerii a Consiliului Judeţean Vâlcea, liberalii obţinând până la urmă preşedinţia ocupând abuziv instituţia din care şi-au făcut propria casă şi intră doar cine acceptă dumnealor.

Şi tot acum un an, a început lupta pentru preluarea conducerii Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PSD, luptă adjudecată până în prezent de deputatul Constantin Rădulescu.

Regretul decesului lui Ion Cîlea, este cu atât mai mare cu cât actuala echipă de conducere, a Consiliului Judeţean, demonstrează un habarnism total în treburile conducerii judeţului, iar în ceea ce priveşte conducerea Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea, aşteptăm primul examen din iunie, anul viitor, pentru a vedea dacă Constantin Rădulescu este sau nu un lider al partidului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.