1,515 total views

…iar pentru asta, reprezentantul județului Vâlcea, Rădulescu Constantin, a avut, zilele acestea, o întâlnire cu ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu. Discuțiile au privit 3 (trei) descărcări de pe Autostrada Sibiu – Pitești, prin găsirea de soluții care să avantajeze și cetățenii județului.

Ministrului Grindeanu i s-au prezentat câteva idei despre realizarea unor noduri de circulație care ar traversa comunele Perișani și Câineni. Astfel, s-a propus preluarea de către CNAIR a Podului de peste râul Olt din zona Cornetu – unde este prevăzut nod rutier – și a unui sector de drum județean- porțiunea care merge paralel cu râul Olt -, în vederea modernizării și lărgirii.

„Autostrada Sibiu-Pitești nu trece pe deasupra județului și tocmai de aceea, periodic, am întâlnire cu firmele care au câștigat licitația de proiectare și execuție a Secțiunii 2 Boița-Cornetu a autostrăzii, dar și cu autoritățile statului implicate în acest proiect”, susține edilul județului Vâlcea.

Zona de descărcare de la Cornetu presupune tranzitarea podului de peste râul Olt de către tot traficul de pe autostradă. Edilul susține că a prevăzut că vor exista probleme, acesta fiind și motivul pentru care a solicitat, și va mai solicita, modernizarea și lărgirea podului, la fel și a drumului de legătură.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.