364 total views

Săptămâna aceasta a început pentru administrația județeană cu inaugurarea Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești. Vorbim de o clădire de spital nouă, pe care Consiliul Județean Vâlcea a construit-o cu fonduri din bugetul județului.

În clădirea cu două etaje, în care sunt amenajate 12 saloane, cu câte 2 paturi și grup sanitar propriu, 2 izolatoare, sală de tratamente, cabinete medicale, sală de mese, lift și vestiare pentru personal, s-au investit 1,25 milioane euro. Imobilul nou-construit oferă pacienților condiții de cazare superioare și este dotat cu sisteme de supraveghere video în saloane şi de detecţie la incendiu.

Sunt bucuros că reușim să finalizăm încă o investiție care să vină în sprijinul cadrelor medicale și care să îmbunătățească actul medical și condițiile din spitalele vâlcene. Am făcut pași importanți pentru modernizarea infrastructurii de sănătate, investind, în ultimii ani, peste 80 de milioane euro, în reabilitarea și dotarea cu aparatură medicală a celor trei spitale aflate în coordonare. În scurt timp, vom inaugura prima clădire de spital construită, în Râmnicu Vâlcea, după Revoluție și vom demara lucrările pentru noi corpuri de clădire la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea și la cel din Mihăești.

Așadar, s-a finalizat o nouă investiție importantă pentru sistemul sanitar din Drăgoești. O astfel de investiție, extrem de necesară în orice comuna, oraș sau municipiu, până la urmă, asigură respectul pentru persoanele bolnave. Iată, și la țară se crează cadrul necesar pentru soluționarea unor cazuri complexe sau mai puțin complexe.

Respectul este cheia îmbunătățirii actului medical!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.