251 total views

COMUNICAT

Deoarece la nivelul municipiului Drăgăşani nu sunt constituite asociaţii de proprietari, SC Apavil SA întâmpină mari greutăţi privind încasarea debitelor de la clienţii persoane fizice care au domiciliul în condominii (blocuri de locuinţe). De asemenea, salariaţii operatorului regional de apă şi canalizare sunt împiedicaţi să citească apometrele din apartamente, întrucât locatarii nu permit accesul acestora. Atunci când au putut intra în apartamente, salariaţii Apavil au constatat că geamurile multor apometre erau perforate cu diferite tipuri de ace, în vederea blocării mecanismului.

Astfel, din cauza intervenţiilor utilizatorilor, apometrele respective nu mai înregistrau consumul de apă. Nu în ultimul rând, apometrele din apartamente nu sunt sigilate iar cauza o reprezintă tot refuzul locatarilor de a permite accesul salariaţilor Apavil. Toate aceste aspecte au fost constatate şi cu ocazia unor verificări efectuate prin sondaj la mai mult scări de bloc. Numai în data de 2 martie au fost verificate 8 scări cărora le corespund 158 de apartamente. Doar în cazul a 70 de apartamente, proprietarii acestora au fost găsiţi acasă şi au permis accesul salariaţilor în vederea efectuării verificărilor. Pentru a putea aprecia situaţia generală la nivelul municipiului Drăgăşani în ceea ce priveşte starea repartitoarelor montate în condominiile de tip bloc şi întrucât în cursul dimineţilor cei mai mulţi proprietari nu sunt acasă, SC Apavil SA şi-a propus organizarea în cursul lunii martie a unei verificări a tuturor scărilor. Acţiunea urmează să se desfăşoare între orele 15.30 şi 19.00.

Facem încă o dată apel la cetăţenii municipiului Drăgăşani să constituie de urgenţă asociaţiile de proprietari, astfel încât salariaţii operatorului de apă şi canalizare să-şi poată desfăşura activitatea în mod corespunzător

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.