115 total views

După articolele apărute în Timpul de Vâlcea despre crima de la Cernişoara, mai mulţi cititori au intervenit şi au comentat pe site-ul www.timpuldevalcea.net

Astfel, Dani ne spune că această crimă a avut loc până în orele 12.00. Nu a anunţat nimeni pentru că nimeni nu şi-a făcut treaba, nici poliţiştii care trebuiau să aplaneze acest conflict şi nici cei din primărie care cunoşteau această speţă. Astfel doi copii au rămas pe drumuri din cauza incompetenţei unor indivizi care nu-şi fac treaba.

Liliana, ne spune că mai puţin este important că presa nu a fost anunţată şi se intreabă de ce nici un vecin nu a sărit să o ajute pe biata femeie, că sigur s-au auzit ţipete. Dacă ajungea cineva din presă poate se făcea ceva, de obicei când apare presa pe undeva se mişcă treaba.

Victoraş, ne spune că o cunoştea pe victimă (NADIA), că ar fi divorţat şi că stătea pe lângă socrii. Acesta a fost anunţat despre această crimă de un sătean din Obârşia, de unde este şi el. Deşi nu-i vine să creadă că se întâmplă astfel de lucruri, îi pare foarte rău pentru cele întâmplate, cu atât mai rău când cunoşti victima.

Cetăţenii comunei Cernişoara sunt îngroziţi de această crimă.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.