247 total views

Realizatorul TV Oreste Teodorescu a marturisit ca are o relatie deschisa cu fiica sa, careia i-a dat voie sa-si inceapa viata sexuala de timpuriu, dar cu o singura conditie.

Celebrul om de televiziune a dezvaluit recent ca i-a permis fiicei sale, Sabina, sa-si inceapa viata sexuala chiar de la 14 ani, punandu-i conditia ca relatiile intime ale acesteia sa se desfasoare in casa parinteasca, transmite Wowbiz.ro.

“Este foarte importanta comunicarea in dimensiunea acestui subiect. Pe la 14 ani, am sfatuit-o pe Sabina sa ne faca un semn discret cand vrea s-o ‘stergem’ cateva ore de acasa, caci este mult mai bine pentru o fata sa-si inceapa viata erotica pe un ‘teren’ pe care-l controleaza, la ea acasa, cu baie, cu asternuturi curate… Am abordat o politica transparenta. Prefer sa fumeze cateva tigari relaxata, decat sa ‘sudeze’ filtru dupa filtru in anonimat”, a subliniat Oreste.

Sabina, fiica lui Oreste, a trecut anul acesta de pragul majoratului, insa varsta nu a fost o piedica niciodata pentru libertatea ei. Tatal sau a povestit ca tocmai aceasta buna relatie de comunicare intre parintii si copii a facut ca cel mai grav lucru comis de fiica pana acum sa fie faptul ca a fost plecata de acasa in maieu, iarna, pentru cateva ore.

ziare.com

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.