116 total views

Ion Cîlea a organizat ieri, 10 octombrie, a.c., o conferinşă de presă ad hoc în care a ţinut să precizeze că se simte insultat şi calomniat de Tiberiu Pîrnău, prin intermediul ziarului pe care-l conduce “Ziarul de Vâlcea”.

“Ziarul de Vâlcea m-a obligat să organizez această conferinţă de presă şi să vă informez că nu mai pot ingera mizeriile publicistice asupra mea ale ziarului cu pricina”, a spus Ion Cîlea, preşedintele CJV

Subiectul conferinţei a fost nu doar jugnirile aduse de ziaristul T.P., ci şi un contract care aparţine societăţii CET Govora cu o vechime de 10 ani şi cu o valoare de 65 miliarde lei vechi, valoare care este greu de acceptat până la urmă de mai mulţi ziarişti, nu doar de acesta.

Vorbim de un contract încheiat între SC CET Govora şi firma de avocatura Şova şi asociaţii. Acuzele i-au fost aduse preşedintelui CJV, deoarece se susţine că adumnealui avea cunoştinţă de acest contract deşi neagă şi spune că abia acum a aflat de existenţa lui. Acesta susţine şi că în acel moment nu lucra la Consiliul Judeţean.

La aceaşi conferinţă de presă, a fost invitat să răspundă acuzaţiilor ce i se aduc preşedintelui Ion Cîlea şi directorul general al CET Govora, Mihai Bălan, care, a spus că acest comision de succes plătit când Sova nu era nici măcar în PSD, darămite ministru, a adus un câștig societății comerciale de peste 2000 de miliarde.

Puteţi citi mai jos declaraţia Directorului General al SC CET Govora, Mihai Bălan

 

 

 

 

 

 

DREPT LA REPLICA, ION CÎLEA

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.