1,316 total views

Mircia Gutău, proaspăt nominalizat drept candidat al PNL la Primăria Râmnicului, nu crede că preşedintele Klaus Iohannis va cere PNL să-l lase la ,,vatră” în pragul alegerilor locale din 2016, cum nu crede nici faptul că ambasadorul SUA, ţară care s-a amestecat în politica internă a României în ultimii cinci ani şi mai bine, ar putea să dea acelaşi semnal.

mircea-gutau

Mircia Gutău a precizat în spaţiul public că orice amestec al preşedintelui sau al amabasadorului SUA în această zonă ar fi o încălcare a Constituţiei şi legislaţiei României şi i-a sfătuit de pe malul Olăneştiului să-şi vadă de treburile lor.
,,Sunt convins că vor apărea anumite presiuni din partea conducerii centrale, dar nu din partea preşedintelui Iohannis pentru că legea nu-i permite. Preşedintele României nu are voie să facă politică, orice imixtiune în politică ar însemna o încălcare a legislaţiei şi a Constituţiei ţării şi ar trebui să-şi vadă de treburile lui. De aceea cred că este exclusă o astfel de variantă. Nici ambasadorul SUA nu o poate face deoarece ar însemna să se pronunţe deasupra Constituţiei României”, a precizat Gutău.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.