146 total views

La sfârşitul săptămânii trecute, la Hotel Căciulata din staţiunea vâlceană Călimăneşti-Căciulata, cu începere de la ora 18.30, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, reprezentată prin Valentin Cismaru, preşedinte al CCI Vâlcea, a reunit toate firmele cu rezultate financiare pozitive, astfel organizând cea de a XXII-a ediţie a Topului Firmelor Vâlcene.

Metodologia de realizare a topului este alcătuită din structura clasamentelor pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime a întreprinderilor. Topurile judeţene de firme sunt structurate pe şase domenii de activitate – Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech; Industrie; Agricultură, Pescuit, Piscicultură; Construcţii; Servicii; Comerţ şi Turism.
Comisia pentru validarea clasamentului din Topul judeţean al firmelor 2012, a avut următoarea componenţă – Gheorghe Gogărnoiu, director general, DGFP Vâlcea, Ion Nicolaescu, Inspector Şef, ITM Vâlcea, Florian Marin, Comisar, Şef IJP Vâlcea, Valentin Cismaru, preşedinte CCI Vâlcea.

Clasificarea s-a realizat pe principalii indicatori economici de anul trecut în funcţie de cifra netă de afaceri a companiei şi profitul realizat. Ca şi în anii precedenţi, premierea s-a făcut pe categorii, în funcţie de domeniile de activitate. Cifra de afaceri, profitul, datoriile către stat, dar şi numărul de salariaţi şi productivitatea, sunt criteriile după care au fost clasificate primele locuri în alegerea societăţilor comerciale.

În premieră, Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea a acordat anul acesta două trofee ale Camerei, dar şi un nou premiu, Cupa comunităţii locale. Staţiunea Băile-Govora, a căştigat premiul Cupa comunităţii locale, iar Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice – ICSI Rm. Vâlcea și grupul de firme Minet, reprezentată de Romulus Bulacu, au beneficiat de cele două trofee ale Camerei.

Premiul pentru investiții străine a fost câștigat de USG,

După premiere, Oana Sârbu a încântat privirile tuturor, cântând din repertoriul ei, melodii vechi, dar îndrăgite de toţi.

Anul acesta “Topul Firmelor Vâlcene” a purtat numele de “Gala Economiei Vâlcene”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.