1,862 total views

Nu mai este niciun secret că patronul de la ziarul Info Puls s-a mutat, cu purcel și cățel, în sediul TV ETALON. El a închiriat spațiul pentru sediul ziarului și spații de emisie de la patronul televiziunii, Iulian Margu, dar se laudă peste tot că este unul dintre patronii acestei televiziuni.

FB_IMG_1456904024705

Pentru că Margu s-a mai fript odată cu Iliescu, o altă hahaleră politică, n-a vrut să se încurce cu Brăgău, preferând să sufle și în iaurt. Și bine a făcut pentru că politicianul de mucava, Florin Brăgău, a început deja să-și dea arama pe față, comportându-se în această relație de colaborare ca un adevărat patron. N-ar fi nimic rău în toată această poveste (mai ales că Margu, nefăcând politică și nici jocurile vreunui partid, îl lasă pe Brăgău să-și facă de cap) dacă prăjina nu s-ar fi ridicat dincolo de nasul pițifelnicului care fluieră în biserică.
Deși a făcut cunoștință cu legea CNA-ului și la semnarea contractului, s-a angajat s-o respecte, se pare că Florin Brăgău calcă pe urmele patronului OTV, Dan Diaconescu. El își promovează candidații în propriile emisiuni, lăsându-i să promită alegătorilor că dacă vor fi votați, vor face și vor drege. Acest lucru se întâmplă în afara spațiului legal de campanie electorală, frizând nu numai legea CNA-ului dar și legile penale. Brăgău face ceea ce Domnul Dan a făcut acum câțiva ani, pentru care OTV a fost închis odată cu patronul, evident, fiecare închis în felul lui și în locuri diferite.
Pentru început, s-ar impune ca lupa reprezentantului CNA în teritoriu să fie suprapusă emisiunilor lui Brăgău și să fie sancționat când se constată derapaje. Poate așa i s-ar mai scurta prăjina.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.