390 total views

După ce s-a confruntat cu decizia candidaților de a părăsi sala atunci când li s-au cerut câte 6000 de lei, președintele neales al ALDE Vâlcea, Dumitru Lovin, a dat cu basca de pământ înjurându-l pe Boban. Liviu Boban rămăsese singurul care să înghită cuvintele președintelui, în schimbul cafeluței de seară.

Tariceanu la ValceaNemulțumirea candidaților ALDE la consiliile locale și primăriile din teritoriu, s-a transformat în dorința lor de a părăsi partidul, conform celebrei replici dintr-un spot publicitar: ”Dincolo era mai ieftin!”
Pericolul dezmembrării firavei filiale județene, la construcția căreia umărul lui Lovin nu a participat din motive de culoare politică, alta la acea vreme, l-a făcut pe ”tânărul” politician de numai peste șaptezeci de ani să adopte o poziție incomodă. Un astfel de interes pecuniar personal, era o lovitură directă în interesele șefilor săi, care își vedeau afacerea cu cărbune compromisă. Adică, ei au lucrat zile și nopți de-a rândul, gândind o strategie de ocupare a funcției supreme în Consiliul Județean care să le protejeze interesele și un nesătul vine să le strice joaca. Astfel că, după ce l-au muștruluit ”convingător”, l-au pus să repare stricăciunea. Dar cum s-o mai repare fără scule adecvate? Se pare că tot Boban i-a fost salvarea. Acesta i-ar fi spus: ”Neică, singura soluție ar fi să le plătim campania!” Zis și făcut. Iată-l acum pe Dumitru Lovin alergând prin teritoriu după candidați, încercând să-i convingă că le plătește el campania, numai să candideze. O fi câștigat la 6 din 49, dacă e atât de sigur pe el? Dacă nu, îl întrebăm și noi, așa… ca să ne aflăm în treabă: De unde, nea Mitică, de unde?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.