165 total views

ISIS a revendicat atacurile teroriste din Paris, soldate cu cel putin 128 de morți, dintre care doi români, și rănirea altor peste 200 de oameni. ISIS amenință că acesta este doar începutul și explică de ce a fost aleasă capitala Franței.

Screenshot_2015-11-14-20-19-16-1ATENTATE PARIS: ISIS, grupare cunoscută și ca Statul Islamic, a revendicat în mod oficial atacurile din Franța, într-o scrisoare în care numește Parisul drept “capitala perversiunii și a lucrurilor abominabile”.

ISIS învinovățește Franța că duce o cruciadă împotriva musulmanilor, prin operațiunile militare din Siria și Irak. Teroriștii amenință că acesta este doar începutul.

„Într-un atac binecuvântat de Allah un grup de soldați credincioși Califatului a luat la țintă capitala nelegiuirilor și perversiunilor, Parisul. Opt frați purtând centuri cu explozibil și puști de asalt au luat la țintă locuri alese minuțios din capitala Franței – stadionul pe care se disputa un meci între Franța și Germania, la care asista imbecilul Franței, Francois Hollande, Bataclan, umplut de persoane adunate pentru a venera perversitatea și în alte locuri din arondismentele(n.red. sectoarele) 10 și 11. Parisul a tremurat sub picioarele lor și străzile lui au devenit prea strâmte pentru ei. Bilanțul atacurilor este de cel puțin 200 de morți și încă pe atâția răniți, meritul fiind al lui Allah. Franța și cei care urmează calea Franței trebuie să știe că rămân ținta principală a Statului Islamic și vor continua să simtă mirosul morții pentru că au îndrăznit să insulte numele Profetului. Acest atac este doar începutul furtunii și un avertisment pentru cei care vor să mediteze și să tragă învățăminte”, se arată în comunicatul oficial al ISIS.

“Parisul arde și, în curând, toată lumea va simți amărăciunea” sau “Urmează Roma, Londra și Washington” sunt câteva din mesajele postate de adepții ISIS pe rețele de socializare după atentatele de la Paris.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.