3,672 total views

….pentru „fericitele” lui și ale altora!!! Continuăm subiectul Teatrul Municipal „Ariel” și vă prezentăm ceva ce nici nu ne gândeam vreodată. Instituția de cultură era cât pe ce să se pricopsească cu un nou personaj principal – „actrița” Valentina Maria Bicu – căreia „protectorii”, Vețeleanu sau Preda (nu știm exact care din ei), îi pregătiseră postul de PR la acest teatru. De PR duce lipsă teatrul, nu de actori!!!

S-a terminat” scandalul Anca Olteanu, intră în joc Valentina Bicu care astăzi, 25 iunie, trebuia să susțină proba interviu…

Grupul nemulțumit din Primăria Râmnicu Vâlcea, care în trecut a făcut câteva postări pe fb cu privire la scandalul pe care Valentina Bicu l-a iscat în clădirea din Magheru 25, dar și în cea din Praporgescu 14, postări în urma cărora a fost dată afară din „garda de securitate” a lui Gutău, când a auzit că tupeista urmează să dea concurs la Teatrul Municipal „Ariel” a explodat și imediat ne-a contactat. De ce? Să facem public pe cine urmează Gutău să angajeze!!!

Despre concursul cu dedicație pentru această figurantă noi am știut de la bun început, exact de când s-a dus și și-a depus dosarul de participare. În ziua respectivă, în privat am primit o poză cu ea alături de întrebarea: „recunoașteți personajul?”. Am scris despre concursul cu dedicație pentru Anca Olteanu, o altă figurantă, iar pe toți i-a durut la banană, nici acolo, că devoalăm noi abuzul, tupeul, ilegalitatea, discriminarea și multe alte informații despre numirile ei în teatrul vâlcean. Efectiv ne-a cuprins o scârbă atât de mare că am refuzat să mai scriem și despre specimenul Valentina!!! Este clar că organele abilitate au un somn adânc, iar noi le dăm material degeaba…

Ce ne-a făcut să revenim? Nota luată de individă la concurs și grupul care ne-a contactat!!!

S-a întâmplat că în urma concursului anunțat de Teatrul „Ariel”, o candidată căreia i-a fost respins dosarul a ajuns prin terțe părți a se plânge de manevrele concursurilor și angajărilor din acest oraș. Poate nu știe, dar s-a plâns chiar și la persoane care fac parte din grupul nemulțumiților de actuala conducere a Primăriei. Așa au ajuns ei să ne contacteze din nou.

Știm cu toții că orice concurs anunțat la Vâlcea este aranjat cu mult înaintea înscrierilor, ceea ce face ca un om normal (fără pile și blaturi) care are nevoie de salariu și îndeplinește toate cerințele și criteriile înscrierii prezentate în „fișa” de participare, să fie refuzat. De ce? Din cauza blaturilor și manevrelor în spatele cărora stau „fericitele” primarului și ale apropiaților lui. Spunem aceste lucruri deoarece toate drumurile duc în același loc, cu aceleași rezultate, către aceleași persoane care au mai fost implicate în aceleași situații.

Dacă prima angajare a Valentinei a fost fără nici un concurs, nici un interviu, de data asta au spus să fie o angajare „pe bune”, cu concurs, ca nimeni să nu conteste postul!!! Știm cum merg treburile, aceleași persoane implicate, aceleași rezultate.

De menționat că, după scandalul din 2020 (tot iunie) care o aruncă afară din Primărie, Valentina Bicu apare din nou lângă Gutău în campania de la locale, pentru a câștiga probabil „o nouă” atenție din partea lui. Acum, după nici un an de la aceste scandaluri, reapare ca ciuperca după ploaie și se vrea angajată la stat, pe bani publici. „Încearcă” PR la Teatrul Municipal „Ariel”, dar se face de râs obținând doar 13 puncte din minim 50 și maxim 100!!!

Cu alte cuvinte, individa își face de cacao „protectorii” care, iată, au riscat să ajungă în gura presei, făcând pe dracu în patru să-i dea fandositei un job la stat, liniștit și bine plătit. Aleșii, deși au relații, la privat nu se înghesuie să-și angajeze „fericitele” pentru că niciuna nu se descurcă, toate vor la stat unde e de stat și salarii pe măsură. Incredibil, „fericitele” la stat se descurcă de minune, sunt profesioniste!!!

DECONSPIRAREA MĂGĂRIEI, angajării…

Ioana Borleanu, director la departamentul Resurse Umane, din cadrul Primăriei, cea care-i face toate jocurile edilului cu angajări aranjate din pix (vezi cazul Anca Olteanu, concurs cu dedicație prin condiții restrictive, tot la Teatrul „Ariel”), este informată, atenție!, de Daniel Ionescu, inspector în cadrul Biroului Comunicare, Sport, Cultură, tot din cadrul Primăriei, că la data la care este programată proba scrisă a acestui concurs, respectiv 18 iunie 2021, nu va fi prezent la serviciu din motive de natură personală (aiurea!), conform cererii de concediu cu nr. 22318/14 iunie 2021.

Daniel Ionescu fusese desemnat președinte al Comisiei de concurs exact pentru postul de Secretar PR, adică pentru postul pregătit pentru Valentina Bicu!!! La timp, omul și-a dat seama de manevre și s-a retras să nu intre în gura presei, solicitând ca mai „marii” să ia măsurile care se impun pentru delegarea de data asta a unei alte persoane care să preia atribuțiile pe care le avea în cadrul selecției respective de personal. Cu alte cuvinte, altul să semneze măgăria de „angajare” a Valentinei!!!

Iată, Daniel Ionescu, un vechi angajat al Primăriei, nu s-a lăsat târât în mizeria angajărilor pe pile politice, șpăgi, cumetrii pentru „fericitele” edilului și a camarilei din dotare!!!

Ce o reprezenta pe individă să ocupe acest post?

Rolurile bine jucate, multe roluri memorabile care merită amintite: conturile false de fb – Mihai Pop/Acta Non Verba, detectiv sub acoperire pe urmele jurnalistului Adrian Pană, creatoarea a multor altor conturi false (10!), șantajista amenințătoare a mea, „sfânta” de la bisericile de pretutindeni (doar de fațadă) și altele…

Valentina, încă de la începutul anului, pe contu-i personal de fb începuse să distribuie „activitatea” teatrului, încă un semn că știa ce urma să facă edilul pentru ea. Fata își pregătea terenul prin distribuirea spectacolelor, nu și prin studiu „materiei”. Mai mult, fandosita nu îndeplinea condițiile specifice de participare la concurs!!! Vechime în muncă 3 ani, vechime în relații publice 1 an!!! Deci, a știut Ionescu de ca s-a retras!!!

Alte condiții, operare pe calculator. Aici Valentina este expertă. Putea să-i învețe pe cei din teatru cum să deschidă pagini false, conturi cu care puteau să înjure pe cine trebuie, să amenințe și să șantajeze. Cum să fure identitatea altor persoane de pe fb și apoi cum să șteargă conturile după ce le-au făcut mult rău altora. Poate ăsta era motivul angajării, cineva să mă oprească pe mine din nou din scris…

Grupul din Primărie ne spune că Valentina a promovat peste tot următorul „denunț”: „orice am făcut la locul de muncă au fost ordine primite de primar”, am încheiat citatul. Totul poate fi confirmat, susține grupul, de către persoanele din partidele oponente lui Gutău, care au fost sunate de Valentina Bicu. „După toate scandalurile, a fost țap ispășitor pentru toate problemele pe care și le-a creat”.

Vai de lume!!!

Mai multe despre scandalul menționat în acest articol puteți citi accesând link-ul de mai jos:

http://www.timpuldevalcea.net/gutau-si-curvele-din-viata-lui/

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.