Loading

…este titlul unui articol, din iunie 2012, șters deja (îl puteți citi aici) și poartă semnătura unui jurnalist, plătit regește din bani publici, în tot mandatul Gutău 2016 – 2020, dar care s-ar potrivi și astăzi ca fiind episodul II, la câte se întâmplă în instituția publică cu denumirea de Primărie și care a devenit orice, numai instituție apreciată la adevărata sa valoare.. NU. Ce știa atunci jurnalistul știe și astăzi, dar banii i-au pus batista pe ochi, odele umplându-i conturile.

Gutău în ședința de Consiliu Local, spunând că sunt o rușine pentru presă, o rușine ordinară

Noi nu ne permitem să-l apostrofăm astfel pe edil, deși poate ar merita, situația acum fiind alta decât momentul „T” de rătăcire al jurnalistului, iar titlul s-ar potrivi maxim, „curvele” sunt acum angajate în PRIMĂRIE!!! Ca atare, titlul articolului nostru de astăzi este…

Gutău și cadânele lui neprețuite care-l detronează public

În clădirea din Praporgescu 14 își fac veacul angajații subjugați, iar în clădirea din Magheru 25 iși fac veacul cadânele, preferatele, piți, fetele nelipsite de la chefurile administrației, aceleași fete nelipsite de la mesele de inaugurare ținute la restaurantul lui Gutău, din Morilor 32, în timpul zilei, a fiecărei lucrări gen – loc de joacă, 100 mp de bordură, o stradă asfaltată, o protecție de mal, bretelele, și alte lucrări. De unde știm? De la ziariștii care au ajuns de fiecare dată la aceste inaugurări și cadânele erau nelipsite. Să ne înțelegem, mesele, de fiecare dată, au fost plătite de constructorii lucrărilor din „profit”, nu din bani publici (deși profitul este tot din bani publici dar care devin privați când le intră in conturi), chiar dacă aceștia se strâmbau la nota de plată care le depășea așteptările. O inaugurare aduna peste 50 de persoane și se lăsa cu chef până seara târziu, iar cadânele „rezistau” chiar dacă veneau la muncă a doua zi obosite, ce conta, nu aveau nimic de făcut..nu sunt în Primărie să muncească, ci să fie „atente”!

Despre aceste cadâne vorbim, care, plătite din bani publici, în loc să-și vadă de treabă, dacă tot au reușit să ajungă unde nu le reprezintă decât fizicul, au ajuns să-și strige câte și mai câte pentru că încep să fie descoperite, rând pe rând, semn că unii angajați nu mai pot cu ele. Au început „săracii” să-și deschidă conturi false unde să poată să expună public ce se întâmplă de când aceste preferate au dat administrația peste cap și creează haos în rândul angajaților cu ștate vechi, de bună credință și care chiar își văd de treabă.

Plecând de la mai multe postări apărute în spațiul public, în ultimele două săptămâni, pentru demascarea unei angajate care se ocupa de pagina de facebook „acta, non verba”, am considerat oportun să aducem în atenția cititorilor „calitatea” angajărilor care se fac în Primăria Râmnicu Vâlcea, dar și modul de lucru al primarului. Un scandal deja a luat amploare, probabil vor mai urma, fetele încep, rând pe rând, să-și dea arama pe față. Mai jos cele 3 postări, deja raportate și scoase de facebook..

Postarea numărul 1

Cu toții știm cine este fătuca din spatele acestei pagini, dar ce mai știm noi?

„Umblă vorba, umblă bine, prin Primăria Râmnicu Vâlcea, “Prostia are talentul de a fi insistentă”, din nou tot de către tine promovate aceste cuvinte. Știe toată Primăria Râmnicu Vâlcea. Nu te-ai făcut prea plăcută. Nu e invidie, nu e frustrare, este adevărul. Cu ce bani? Cum ai dublat tu un profit? Sau mai bine zis, ce profit? Din ce ne-am interesat, ai un salariu de câteva luni, decând “muncești” la Primărie, credite la bancă nu ai făcut din cauza contractului de angajare ( surse Primărie), ne-am interesat și de rude, ies din calcul pentru că nu au situație financiară deloc bună. În mod legal, cum ne explici tu sumele tale care rulează pe numele tău, în conturi de câțiva ani? (când nici tu nici soțul nu aveați venituri legale) dacă băncile ar minții, te-am crede pe cuvânt. Învață-ne și pe noi cum să facem în vremuri de criză, de la un salariu de 3000 lei la 80.000 euro în timp record…Dacă nu aveai falsa modestie și prezenta ipocrizie, dormeam în continuare pe noi. Lauda de sine…nu miroase a bine. Lucrând la Primărie, pentru Râmnicu Vâlcea, (tai frunză la câini să îți spun pe drept) trebuia să știi, că se fac anumite declarații de venit. La fel cum te lăudai, puteai să ne întrebi. În lumea aceasta a politicienilor, a jurnaliștilor, a partidelor, când începi să jignești anumite persoane, când provoci demiterea unui coleg de muncă, când urmărești oameni prin oraș să îi filmezi, așteaptă-te ca și ei să riposteze. Nu degeaba ei au funcțiile pe care le au, iar tu nici măcar un loc de muncă sigur. Când scrii despre lume, lumea scrie despre tine. Când te interesezi de lume, lumea se interesează despre tine. Când faci rău oamenilor…știi continuarea. Baftă la dat cu subsemnatul la instituțiile prezente mai sus!”

Postarea numărul 2

După postarea de ieri, despre fătuca alias “ACTA, NON VERBA”

Țin să menționez, nu noi am început acest proces de demascare. Prin pagina proprie; “ACTA, NON VERBA”, a jignit, a vorbit urât despre anumite persoane, a judecat anumite acțiuni, a demarat procese de urmărire împotriva unor oameni, poze, filmări fără acordul acestor persoane, a dus la demiterea unui coleg de muncă și multe altele. În mesajele de la ea, pe care mi le-a scris noaptea trecută, le-a încercat pe toate. S-a victimizat, a făcut-o pe bunul samaritean, m-a lingușit cât a putut, a făcut-o apoi pe dura, a încercat să mă impresioneze cu ce fel de viață a dus ea…revenim la banii necurați și la soțul tău. De unde puteam știi noi, dacă nu de la tine? Noi știm de la tine. Simplu. Noi știm din gura ta. Tu ai povestit cum soțul este plecat să facă bani. Nu noi am inventat, nu noi am deschis subiectul. Noi doar am verificat ceea ce tu ai spus. Dacă îți fac un calcul, banii pe care spui că îi ai de la părintele tău nu puteau să îți ajungă pentru evenimente, mașini, vacanțe, doi copii, întreținere locuință, toate cele care asigură unui om un trai de viață, casa părintelui tau, plus o nouă achiziție imobiliară. Dacă ne luăm după scuzele tale din mesaje, din banii părintelui tău ați trăit cam tot neamul plus bani de imobil. Tu trăiești într-o bulă de minciună unde doar tu poți crede ceea ce spui. Știm mai multe decât crezi. Dar ne-am limitat momentan doar la tine și la postările tale de pe ACTA, NON VERBA. Tot ceea ce ai vorbit, ai scris în mediul online, toate acțiunile tale au dus la aceste demascări. Aseară, în mesaje, te-ai plâns că lumea se ia după alți oameni în privința ta. Ți-am dat șansa să te cunosc…am întrebat, pentru cei ce citesc: “Cine ți-a luat interviul pentru angajare? Sub ce formă ai fost angajată? Ce examen ai dat pentru angajare? La ce departament ai aplicat la Primărie?” Răspuns:” mama mea nu știu ce a făcut, fetei mele îi dau dinții, eu nu candidez la Primărie..” Pe scurt, orice întrebare îi puneam, ea imi spunea de familie, că ea este mama a doi minori. Duduiue, ce treabă are familia cu serviciul tău? Nu știi să faci diferența? Nu noi aducem în discuție, tu aduci. . Scopul a fost demascarea. Duduia și-a recunoscut vorbele!”

Postarea numărul 3

Doamnelor și domnilor, se pare că tot noi suntem lupii cei răi

Victimizarea continuă. Scuzele continuă. Se folosește scuza “este război între partide”, iar ea e victima. Ce război? Tu nu ești o victimă a lor, ești propria ta victimă. Repet, nu e nimeni de vină că tu îți povestești viața și jignești oamenii. Ți-am dat șansa să recunoști că tu ai pagina ACTA, NON VERBA, dar minți cu nerușinare. Ce treabă aveam noi să ne luam de tine dacă nu din vina ta? Chiar dacă nu erai angajată, tu tot aveai pagina ACTA, NON VERBA, lumea tot caută să afle cine ești. Este vorba de tine. Acțiunile tale, vorbele tale. Oamenii ți-au dat o sanșă, iar tu ce ai făcut? Te-ai făcut de râs, ți-ai făcut colega și prietena de râs, ai mers pe scuza “e război între partide”, i-ai băgat la înaintare și pe șefii tăi….si credeți-ne, ceea ce știm despre voi, știm de la ea, știe toată Primăria Râmnicu Vâlcea!”, în mare, acestea sunt postările de pe facobook.

Haos în administrația locală în ultimii doi ani și hărțuire online la adresa mea, autorul articolelor din publicația online „Timpul de Vâlcea”

Respectiva a fost angajată, din toate sursele verificate, consiliera primarului Gutău Mircia, doar pentru că deținea pagina „acta, non verba” și la recomandarea Oanei, prietena ei cea mai bună și preferata edilului. Inițial angajata trebuia să se ocupe de promovarea administrației publice, doar că a luat-o „pe păpădii” (și știm cu toții cum foarte mulți am fost ținta domniei sale), uitând scopul „angajării” ținând-o lanț cu jignirile, atacurile și urmărirea noastră, a celor care nu aduceam ode împăratului Mircia.

Nu îl acuzăm pe edil de comanda „uciderii” noastre permanente, doar pentru că nu putem să o devedim, dar îl acuzăm de cea mai proastă gestionare a personalului angajat, pe sprânceană, și care i-a adus numai deservicii în ultimii doi ani de zile. „Timpul de Vâlcea” este singura publicație, din toate cele existente pe piața locală, raportată și blocată încontinuu, pentru ca articolele să nu mai fie vizibile pulicului larg, iar la acest lucru contribuind o armată de oameni, culmea, tot în ultimii doi ani, activiști PER sau angajați ai administrației publice locale.

Persoana angajată special pentru a mă bloca mereu, a fost dată afară din Primărie înainte de Paști, el fiind colegul din postările de mai sus, ultima acțiune împotriva mea având ca scop raportarea și blocarea activității mele, până astăzi, 12 mai. Mai rău este că, deși avea un birou în una din clădirile Primăriei, deci făcea uz de logistica publică, era, spun surse credibile, plătit de M.G personal, cu bani grei, pentru că Alex, hacker de meserie, nu accepta mărunțiș ca „angajata acta”. Alex, până la urmă, era plătit să facă ce știe el mai bine și oricine ar fi făcut același lucru. Nu e de condamnat, mai ales că până la urmă ceva nu a coincis cu cerințele și a fost dat afară din cauza „angajatei acta”.

Scopul acestui articol este de a face public acțiunile primarului Gutău Mircia, pentru că dacă „angajata acta” a luat-o „brăila”, uitând scopul angajării, Alex a fost plătit personal de edil, activând nu de acasă, ci din Primărie. Toate aceste lucruri, nu pot fi probate, din păcate, dar sunt știute de toți angajații Primăriei care activează în fosta clădire Socom, achiziționată de administrația Gutău cu bani grei și vedem care este scopul. Cu alte cuvinte, Gutău a angajat o armată de oameni care să ne țină piept nouă, celor care nu vrem să o dăm la pace cu el, având coloană vertebrală, conștiință, echilibru, ceva ce lipsește, în mare parte, tuturor care-l înconjoară sau care-i stau alături.

Mircia Gutău este cel mai nociv primar pentru orașul Râmnicu Vâlcea din toată perioada postdecembristă. Îi transmit, prin intermediul acestui text, că voi rezista chiar dacă Alex și „acta” vor fi curând înlocuiți și voi fi iar ținta raportărilor, jignirilor și ce mai vrea dumnealui care vrea ca toată lumea să-i lustruiască pantofii de „dovali” chiar dacă se plimbă cu Porsche, deși visează la Maybach-ul pe care nu îl are doar pentru că nu ar putea să-l justifice, nu că ar duce lipsă de bani.

Pagina „acta, non verba” a fost închisă, iar consiliera primarului, deținătoarea paginii, luni 11 mai, și-a dat demisia! Nu am dorit să-i menționăm numele special, nu o considerăm nicicum. Să fie sănătoasă!

Cât de creștin sunteți Mircia Gutău?

Același om religios, credincios, creștin sau cum vreți să-i spuneți, care din banii lui plătește candele, să pună la toți morții noștri, același om, tot din banii lui, plătește hackeri să facă prostii pe internet, să blocheze oamenii, să facă tot felul de manevre. Același om credincios. Cum este Mircia Gutău, cum se împacă cele două?

În plus, pagina „Acta, non verba” fiind administrată de o angajată a Primăriei, deci plătită din bani publici, pentru a promova administrația, a fost închisă. Cum adică? Acum, toată investiția dvs în promovare pe internet, a reflecta lucrurile bune pe care le-ați făcut, s-a închis? Să înțelegem că tot ce ați făcut bun ați închis? Eu, personal, am plătit și eu această pagină, angajata a fost plătită și din taxele mele.

Omul Gutău, care este creștin, angajează hackeri să ne distrugă unora munca. De ce ați închis pagina, vă e rușine cu ea? Ca de fiecare dată, cu oameni fără cap, greșelile curg, dezastrul e vizibil, scandalurile din interior ies la suprafață. Halal, administrație!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.