3,177 total views

…pentru că a terminat tot ce avea de făcut în oraș, iar din lipsă de lucrări s-a gândit că e momentul să o scoată din praf și să-i pună și ei borduri, asfalt, floricele și dracu mai știe ce trebuie să-i mai pună/facă (poate o fântână arteziană!!!) să o liniștească pe zâna zânelor, tupeista vremurilor!!!

Am fost informați că au început lucrările de pregătire pentru asfaltarea „străzii Preda”, o locație unde, „din întâmplare”, este și conacul de 5***** al familiei cu același nume, slugile administrative ale lui Gutău, pentru buzunarul său…ăăăă, scuze, buzunarul lor…:))…

NU ȘTIM A CUI ESTE STRADA, DAR ȘTIM CĂ GUTĂU FACE LUCRAREA!!!

Am ajuns la fața locului, am vizitat, am fotografiat, și am văzut că într-adevăr în zonă au început lucrările de pregătire pentru asfaltare. Așa cum se poate observa și din imaginile alăturate, în momentul de față se face „borduriada” și se tasează „strada”, iar alte borduri așteaptă la rând poziționarea în spațiu locativ. Exclus să vedem un panou informativ, să știm și noi cine face lucrarea, ce cost are, cine este beneficiarul, ce autorizație de construire s-a emis, certificatul de urbanism, proiectul aprobat de CL, etc!!! Nimic, absolut nimic! De ce? Pentru că noi nu trebuie să știm pe ce se duc banii noștri. Nu este treaba noastră ce face Gutău pentru „carmencita”!!!

În zilele noastre europene, probabil doar „carmencita” mai umblă cu tocurile prin pietriș în orașul ăsta, lucru urât de altfel pentru ea o „mare” doamnă a Primăriei…

Ce am mai văzut noi la conacul de 5*****?

Un gard rezidențial care se întinde pe o porțiune foarte mare, care are rolul de a crea intimitate curții și care are un cost enorm, fiind varianta panourilor din tablă decupată/debitată cu jet de de plasmă. Doar poarta, verificând modelul pe internet, ajunge la un cost de peste 3.500 lei, până la 4000 lei, depășindu-se uneori și acest cost. Laturile separate au un cost de peste 1500 lei/bucata și nu trebuie uitat costul de manoperă care și el este destul de impresionant. Un total la prima vedere depășește lejer 5000 euro costul gardului. De unde are „carmencita” bani? Venitul nu o ajută nici de această dată!!! Și azi mai e și nașă!!! De unde atâția bani? Ce am mai văzut? Foarte mult gard din beton și foarte mult zid de sprijin, tot din beton, deci alte costuri enorme pentru această lucrare. La fel, porțiune interesantă de gazon, plante exotice și lista poate continua…

Carmen Preda puteți face dovada acestor achiziții? Noi vă garantăm că nu!!! Încă o dată nu puteți justifica investițiile!!!

Și uite așa, vedem cum Gutău o susține maxim!!! Oare cu ce îi este dator de face orice pentru ea și familia ei? Ce a semnat „carmencita” în legislația 2016-2020 pentru Gutău? Cu ce îl are fandosita la mână? În noua legislație, pe ea a angajat-o iar la el în… „poală”, a băgat-o în ATOP, organism cu rol consultativ și fără personalitate juridică, dar unde se taie frunze la câini, i-a băgat în cap că o face derutată, scuze, deputată în 2024, iar pe el, pe „soțuso”, îl făcu „administrator” peste ștrandul municipal, chiar dacă habar n-are ce bazine sunt în interior (bazinul 1, bazinul 2… :)) ).

Mai mult, pentru sluga cu credință oferită cu sudoarea frunții a reușit (deși venitul declarat nu demonstrează acest lucru) să cumpere și pentru fiica sa un apartament în București, o mașină, etc. Ce urmează să mai facă edilul pentru această familie „săracă”? Vom vedea! Depinde cât de importante au fost semnăturile asumate, fără a-i tremura măcar un pic mâna pe pix!!!

Și pentru că la ora publicării acestui articol, „vicesa” este nașă, cununând astăzi o învățătoare, îi urăm poftă bună și să aibă grijă ce cost are darul de cununie!!! Poate ne spune fiscul de unde are această „speculantă” bani pentru tot luxul pe care îl afișează!!!

Alooo! DIICOT, DNA, DGA, ANI, aude cineva? „Carmencita” are bani și de cununat și de trăit și de făcut casă și de credite și de ce dracu n-are ea bani și noi nu știm!!!

Meseni, să fiți civilizați și să-i urați poftă bună nașei!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.