4,345 total views

….și dovada cea mai clară, AICI, este mandatul de „mare” vicesă în care a intrat cu un venit de 777 lei/lună și din care a ieșit cu un conac de 5*****. Vedem cum edilul face tot ce poate să-i angajeze soțul (neamul i l-o fi angajat, ce știm noi !!! ) pe bani publici, că altfel nu se poate !!! Au la îndemână și Gutău și Preda, constructorii Primăriei – Ralunic, Impecabil SRL, Stigi House și mulți alții. De ce nu vrea nimeni să-l angajeze ? A, e bine pe bani publici să freci menta ? E bine, clar !

După ce toate sursele noastre ne-au bombardat cu informația că Gutău scoate un post la concurs, de administrator la ștrandul municipal, pe românește, pentru Eugen Preda, acum avem și dovada…

…Direcția Administrării Domeniului Public Râmnicu Vâlcea, anunţă scoaterea la concurs în data de 28 mai 2021, ora 10.00 – proba scrisă, a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, la Compartimentul Baza de Agrement din cadrul Directiei Administrarii Domeniului Public Râmnicu Vâlcea, respectiv: administrator – 1 post !…

…deci, culmea nesimțirii și a tupeului fără margini, continuă !!! Spuneam recent (23 aprilie 2021) într-un articol că, Eugen Preda, la nici o lună de când s-a angajat la Apavil, pe post de șofer, a demisionat, fiindu-i rușine cu acesta !!! De ce ? Pentru că a fost repartizat pe mașina de cărat muncitori și el spera să fie șofer de director !!! Angajații din Apavil ne-au spun ce mutre a făcut când a văzut că trebuie să care muncitorii, spunând că el nu poate să decadă astfel !!! Păi la ce conac are, cum să care el muncitori? El e șofer de muncitori ??? Cum se poate ca un om cu starea lui, cu vilă de peste 250.000 euro, să care muncitori pe salariul minim?

Dacă într-adevăr, până la urmă, el va ocupa postul de administrator este evident și de ce au gândit angajarea lui Preda pentru această locație. Nu vă spunem acum, poate când și-o lua postul în primire, dacă va trece de „proba interviu”, că de cea scrisă… nu ne facem probleme !?

În altă ordine de idei, atragem atenția conducerii Primăriei că, numele unei persoane, când este vorba de un job plătit din bani publici, nu este dată cu caracter personal. Ca atare, VĂ SOLICITĂM să treceți numele candidaților în anunțurile publice. Altfel, ne vedem nevoiți/obligați să facem o sesizare unde trebuie. Toate instituțiile folosesc numele candidaților înscriși la examen (vezi numele tuturor celor care au participat la concursul pentru director CAS/județ, și multe altele).

Se pare că Primăria Râmnicu Vâlcea trebuie să iasă mereu din tipar ! În cazul posturilor ocupate în instituțiile publice, plătite din bani publici, domnilor, nu ne putem prevala de prevederile Regulamentului UE 2016/679, privind protecția datelor cu caracter personal. Nu putem ! Iar voi vă contraziceți când urcați pe site-ul oficial declarațiile de avere/interese si alte documente, unde numele este public. Deci, hotărâți-vă când vă prevalați de Regulamentul UE si când nu !!! Acești salariați sunt plătiți din banii noștri, și chiar și ai voștri, și vrem să știm pe cine plătim ! Avem tot dreptul să știm ce neamuri, prieteni, etc, vă mai angajați și dacă corespund ! Așa putem vedea și noi cum doar voi aveți acces la joburi bine plătite, joburi unde jumate din angajați freacă menta !!! Iar exemple putem da oricând !

În administrația Gutău mulți au intrat săraci, la bani și la educație, iar când și-au încheiat mandatele și au tras linie au acumulat – vile, terenuri, apartamente de lux, depozite la bănci pe numele rudelor, mașini de lux, familiile lor angajate în funcții cheie, prietenii pe posturi de conducere și câte și mai câte. Dar cu educația…tot analfabeți au rămas !

CONDITII SPECIFICE DE PARTICIPARE LA CONCURS

– Condiţii de studii: diplomă/certificat de absolvire studii medii;

– Condiţii de vechime: minimum 7 (șapte) ani vechime în muncă.

Tipul probelor de concurs, locul, data şi ora desfăşurării acestora:

-selecţia dosarelor de concurs: 24-25.05.2021;

-proba scrisă în data de 28.05. 2021, ora 10.00

-proba interviu în data de 04.06.2021, ora 10.00

Concursul va avea loc Directia Administrarii Domeniului Public Râmnicu Vâlcea

TEMATICA:

1.Legea nr.319/ 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă, cu modificările şi completările ulterioare;

(Cap. IV Obligaţia lucrătorilor)

2.Legea nr.53/2003 Codul Muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

(Titlul XI-Cap. II Răspunderea disciplinară)

3.Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, Partea a VI-a, Titlul III, Personalul contractual din autoritățile și instituțiile publice;

4. Legea nr.307/2006 – privind apararea impotriva incendiilor cu modificarile si completrile ulterioare;

5. Ordinul M.F.P. nr.2861/2009 – pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor propri cu modificarile si completrile ulterioare;

6. Ordinul M.F.P. nr.3512/2008 – privind doumentele financiar contabile cu modificarile si completrile ulterioare;

7. Regulamentul de organizare si funcționare al Directiei Administrarii Domeniului Public.

Calendarul de desfăşurare a concursului:

-07.05.2021 – afişare anunţ concurs;

-21.05.2021 – ora 13.30, data şi ora limită pentru depunerea dosarelor de concurs;

-24-25.05.2021 – selecţia dosarelor de concurs şi afişarea rezultatelor;

-26.05.2021 – depunere contestaţii selecţie dosare;

-27.05.2021 – soluţionare contestaţii selecţie dosare;

-28.05.2021 – proba scrisă- ora 10.00;

-31.05.2021 – afişare rezultate proba scrisă;

-02.06.2021 – depunere contestaţii proba scrisă;

-03.06.2021 – soluţionare contestaţii proba scrisă;

-04.06.2021 – proba interviu – ora 10.00;

-07.06.2021 – depunere contestaţii proba interviu;

-08.06.2021 – soluţionare contestaţii proba interviu;

-09.06.2021 – comunicare rezultate finale concurs

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.