3,721 total views

În urma unui articol de presă, care nu a convenit fostei vicese Preda, am primit pe adresa redacției un „comunicat” plin de jigniri și amenințări și în nici un caz un drept la replică ce ar fi trebuit să conțină o reală dezmințire la cele scrise. Printre cele inserate, am fost acuzată că debitez numai minciuni, dar doamna în cauză nu a putut demonta nimic din cele publicate.

De ce am revenit pe acest subiect ? Culmea nesimțirii, a tupeului fără margini !!! Eugen Preda, zilele trecute, adică la nici o lună de când s-a angajat, a demisionat din postul de șofer, fiindu-i rușine cu acesta !!! De ce ? Pentru că a fost repartizat pe mașina de cărat muncitori și el spera să fie șofer de director !!! Angajați din Apavil ne spun ce mutre a făcut când a văzut că trebuie să care muncitorii, spunând că el nu poate să decadă astfel !!!

Păi la ce conac are, cum să care el muncitori? El e șofer de muncitori ??? Cum se poate ca un om cu starea lui, cu vilă de peste 250.000 euro, să care muncitori pe salariul minim? Cum e doamnă Preda cu rușinea ? Cui să-i fie ? Mie sau vouă, care ați lăsat un alt om pe drum, postul fiind cu dedicație ? Mai scoate Apavil la concurs alt post de șofer ? Cu siguranță, nu ! Era scos special pentru soțul dumitale, care dacă nu a ajuns șofer de director a demisionat !!! Cum e doamnă Preda, cui i se pare înjositoare munca de șofer ? Mie sau vouă ? Cine dă dovadă de mârșăvie, eu sau voi ? Pe cine nu rabdă inima, pe mine sau pe voi ? Că nu vă mai satură Dumnezeu !

În administrația Gutău mulți au intrat săraci, la bani și la educație, iar când și-au încheiat mandatele și au tras linie au acumulat – vile, terenuri, apartamente de lux, depozite la bănci pe numele rudelor, mașini de lux, familiile lor angajate în funcții cheie, prietenii pe posturi de conducere și câte și mai câte. Dar cu educația…tot analfabeți au rămas !

Dar să revenim la Preda Carmen care nu s-a remarcat cu absolut nimic cât timp a ocupat fotoliul de viceprimar al municipiului, cu toate astea astăzi deține o mașină de lux, terenuri, conac și i-a cumpărat fiicei și apartament în București și mașină !!! Toate din bani publici, în 4 ani de zile, cu un venit de doar 14.000 lei/lună pentru 3 persoane !!! A intrat în Primărie cu un venit de doar 900 lei/ lună !!!

Doamna în cauză a fost viceprimar din partea PER, la Primăria Râmnicu Vâlcea, în legislația 2016-2020 și deși a intrat în această administrație fără nimic, în cei 4 ani de mandat s-a îmbogățit, la propriu! În 2016, imediat după alegeri își achiziționează o mașină de lux, cotată ca fiind o achiziție de 20.000 de euro, pe care nu o trece în nicio declarație de avere. În 2017 își achiziționează un teren de 790 mp și în 2019 încă un teren de 74 mp, ca la sfârșitul lui 2017 să înceapă construcția unui conac pe care îl ridică într-un timp record. La începutul lui decembrie 2019 construcția era ridicată, urmând interiorul și curtea. În anul 2020 s-a lucrat intens la curte și interior.

Venitul familiei în anul 2016 a fost de 49.832 lei, adică 4152 lei lunar, pentru 3 persoane

Venitul familiei în anul 2017 a fost de 93.619 lei, adică 7.800 lei lunar, pentru 3 persoane

Venitul familiei în anul 2018 a fost de 146.770 lei, adică 13.944 lei lunar pentru 3 persoane

Venitul familiei în anul 2019 a fost de 160. 463 lei, deci 13.371 lei lunar, pentru 3 persoane

Întră în mandat cu un venit de 777 lei/lună, iese din mandat cu un conac de 5 *****

Este foarte important să menționăm faptul că în urma verificării a altor declarații de avere, cum ar fi din 2012 și până în 2016, familia Preda Maria și Eugen a avut un venit salarial, atenție!, anual, DECLARAT, de doar 18.666 lei (media/an, pe acești ani!), adică 1.555 lei/lună/familie, deci 777 lei venit lunar/persoană – doi adulți și un minor!!!

Imagini din conacul soților Preda, postate public pe Fb și distribuite, de doamna „vicesă” ! LUX, cu un salariu de bugetar !

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.