364 total views

Și uite așa, că nu au ce face, unii, de doi ani de zile luptă pentru ca publicația „Timpul de Vâlcea” să fie târâtă în fața instanțelor de judecată, pentru publicarea anumitor articole care au deranjat foarte mult și asta în ciuda faptului că cei deranjați și acoliții lor susțin peste tot că publicația este doar o fițuică online (definiție total incorectă, un site nu poate fi definit ca fiind o fițuică.. ), deși în instanță se plâng de numărul mare de accesări ale articolelor. Cum vine asta? Ei știu!

Cu excepția unui singur dosar, care încă nu s-a finalizat, publicația câștigă procesele unul după altul și în acest sens îi sfătuim pe cei care mai vor să facă astfel de demersuri, doar pentru a nu mai publica articole ce îi vizează și deranjează în același timp, că o fac degeaba. Să acționezi pe cineva în instanță trebuie să ai un motiv foarte bine întemeiat, nu doar ca să-ți arăți mușchii și mai ales că știi că nu ai câștig de cauză. Ne vom continua demersul jurnalistic pe orice subiect ne este adus la cunoștință și nu ne vom lăsa intimidați de acțiunile în instanță în care ni se cer sume enorme pentru nimic, sperându-se probabil la falimentarea publicației.

Timpul de Vâlcea câștigă și procesele cu Liceul Sanitar „Antim Ivireanu”

Din motive lesne de înțeles doar pentru unii cum ar fi madam Fîrtățescu Paula „marea șmecheră” cu funcție de director la Liceul Sanitar „Antim Ivireanu” & co, nu am putut publica sențințele instanțelor de judecată, dar pentru că în aceste zile s-au finalizat și alte dosare care vizau același subiect, facem public demersul nejustificat al „șmecherei”.

În 2017 conducerea liceului cu apucături de dictatori, intentează proces publicației, semnatarei acestui articol, dar și colegului Pană Adrian pentru că am îndrăznit să scoatem la lumina publicului ilegalitățile pe bandă rulantă ce aveau loc la vremea respectivă sub conducerea Fîrtățescu &co. Poate există și astăzi, nu știm!

Aceștia au susținut, interpretând într-un mod pur personal/subiectiv în cererea de chemare în judecată, că am adus atingere unității de învățământ și implicit conducerii, aducând în atenția instanței existența unui prejudiciu (închipuit de aceștia!) moral pentru care ar fi dorit să le plătim, nici mai mult nici mai puțin, exagerata suma de 200.000 lei, sumă ce în opinia dumnealor, ar fi acoperit prejudiciul adus prin articolele publicației – a dreptului la propria imagine, onoare, reputație, viața privată, prin afirmații denigratoare, defăimătoare, ironice, batjocoritoare și mincinoase. Nimic mai adevărat!

Nu lungim povestea deja cunoscută și explicată pe larg de colegul Adrian Pană și care poate fi citită AICI, ci aducem la cunoștință faptul că publicația „Timpul de Vâlcea” încă o dată a fost târâtă în fața instanțelor de judecată fără nici un motiv concret, dorindu-se și de această dată să ni se „închidă gura”.

Totuși publicația „Timpul de Vâlcea” în același timp deschide proces Liceului Sanitar pentru a obliga conducerea, în urma unei hotărâri judecătorești pentru că altfel nu s-a vrut, a ne da documentele solicitate și care se încadrează în categoria informațiilor de interes public, documente pe care „șmechera” a refuzat să ni le dea deși era obligată conform legii 544/2001 și care făceau obiectul continuării anchetei jurnalistice. Dar, despre asta în alt articol, în curând, pentru că nu putem să nu publicăm documentele de mare artă care ne-au fost înaintate în urma hotărârii judecătorești, documente care prin lipsa lor ne-au împiedicat să continuăm ancheta.

În concluzie, madam Fîrtățescu și-a pus ambiția cu noi, mânată de alții pe care nu-i vom menționa, și a pierdut.

Vom reveni!

Pentru mai multe detalii din proces –  CLIK AICI – Motivare proces Liceul Sanitar – Timpul de Vâlcea

Mai jos puteți citi sau reciti articolele publicației cu privire la implicarea conducerii în ilegalitățile pe bandă rulantă

Primarul Gutău, consilierii municipali și conducerea ISJ Vâlcea, complici la un posibil conflict de interese

Cazul Bobeanu, emblematic pentru jalnicul nivel la care a ajuns învăţământul vâlcean

Fals şi uz de fals la Liceul “Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea?

Caz de DNA. Conducerea Liceului Sanitar “Antim Ivireanu”, abuzuri în formă continuată

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.