Loading

Sub sloganul “A face bine e molipsitor!” și pentru că le pasă de copii, sănătatea lor fiind pe primul loc, administrația locală Bujoreni a adus Caravana oftalmologică aproape de ei. Timp de două luni, primarul George Gîngu a făcut numeroase demersuri pentru ca „Asociația Casa Bună” să vină în comuna lor.

Astfel, Caravana oftalmologică a venit la Bujoreni, sâmbătă 27 aprilie, oferind copiilor cu vârste între 3 și 18 ani consultații oftalmologice gratuite. Peste 90 de copii din Bujoreni au beneficiat de o consultație gratuită, unii chiar și de ochelari, în cadrul Caravanei oftalmologice (Asociația Casa Bună), ce a ajuns în comuna vâlceană. „Copiii sunt viitorul nostru, iar grija față de ei, de sănătatea și necesitățile lor sunt prioritare pentru noi”, spune primarul George Gîngu..

Doi medici și asistenți au efectuat controalele oftalmologice gratuite tuturor copiilor care s-au prezentat la Grădinița Lunca. Deși beneficiarii consultațiilor urmau să fie 100 de copii cu vârste cuprinse între 3-18 ani, în principal copii ce provin din familii cu venituri reduse, s-au efectuat consultații tuturor copiilor prezenți. După consultații, copiii care au avut nevoie au primit o rețetă, iar dacă vor avea nevoie de ochelari aceștia le vor fi oferiți gratuit. Consultațiile au fost oferite tuturor copiilor în prezența unui părinte sau tutore legal, cu acordul acestora.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.