• Home »
  • Eveniment »
  • Caravana Cartii BookLand revine la Ramnicu Valcea, in fata Parcului Mircea cel Batran

Caravana Cartii BookLand revine la Ramnicu Valcea, in fata Parcului Mircea cel Batran

La R├ómnicu V├ólcea ai de unde s─â cite┼čti! Pentru c─â BookLand, caravana c─âr┼úii, popose┼čte aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand ├«┼či instaleaz─â tab─âra mar┼úi, 6 august, l├óng─â Parcul Mircea cel B─âtr├ón, pentru un rendez-vous intelectual prietenos ┼či deloc scor┼úos. Te a┼čtept─âm p├ón─â duminic─â, 18 august, cu o avalan┼č─â de c─âr┼úi, tombole ┼či surprize. ┼×i, a┼ča cum te-ai obi┼čnuit, evenimentele artistice ┼či culturale pe care ┼úi le-am preg─âtit ├«┼úi vor umple timpul ├«n cel mai pl─âcut mod!┬á Mul┼úumim Prim─âriei Municipiului R├ómnicu V├ólcea.
Pentru municipiul R├ómnicu V├ólcea este o mare bucurie s─â g─âzduiasc─â acest eveniment, cu at├ót mai mult cu c├ót┬á Caravana BookLand coboar─â ├«n strad─â, ├«ntre cet─âteni, interac┼úion├ónd cu oamenii ┼či nu oriunde, ci chiar l├óng─â Parcul Mircea cel B─âtr├ón┬á Acest eveniment este o reconfirmare a statutului ora┼čului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit ┼či vom sprijini ├«ntotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales pe cele care aduc cartea ┼či cultura ├«n mijlocul oamenilorÔÇŁ. a declarat domnul Gigi Ion Matei, primar interimar al Municipiului R├ómnicu V├ólcea.
Ai cu ce te l─âuda? Vino ├«n Caravana BookLand, unde g─âse┼čti cele mai noi apari┼úii editoriale, care ├«┼úi vor face via┼úa mult mai frumoas─â ┼či conversa┼úiile mai interesante. Te a┼čtept─âm cu peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri, la preturi de produc─âtor.
ÔÇťAnul acesta, BookLand revine ┼či mai aproape de prietenii s─âi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de ├«nt├ólnire la ├«ndem├óna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare, ┼či de ce nu, mai vizitate, ┼či am preg─âtit momente artistice ┼či culturale care s─â satisfac─â preten┼úiile tuturor prietenilor c─âr┼úii: de la cel mai mic p├ón─â la cel mai mareÔÇŁ, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.
Pentru mai multe informa┼úii despre desf─â┼čurarea Caravanei BookLand, oferte, promo┼úii, concursuri ┼či alte ┼čtiri savuroase din lumea c─ârtii, te a┼čtept─âm ├«n comunitatea BookLand. Al─âtura-te ┼či tu cu un LIKE:┬á https://www.facebook.com/targdecarte

Despre BookLand

Caravana BookLand este o serie inedit─â de t├órguri mobile de carte, muzic─â, film ┼či jocuri, aflat─â la a 3-a editie, prezent─â pe parcursul anului 2013 ├«n 19 ora┼če din ┼úar─â, timp de 42 de s─âpt─âm├óni (5 Martie ÔÇô 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, at├ót prin amploarea geografic─â, c├ót si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistic─â / v├ónzare / promovare). BookLanderii sunt a┼čteptati ├«n principalele pie┼úe, parcuri ┼či centre comerciale din ┼úar─â cu mii de titluri la pre┼ú de producator, premii ┼či momente de exceptie.
Libraria online www.book-land.ro
Pentru a p─âstra leg─âtura continu─â cu clien┼úii ├«nt├ólni┼úi ├«n Caravan─â, BookLand a lansat ├«n noiembrie 2011 ┼či libr─âria online www.book-land.ro, care ofer─â peste 27,000 titluri carte, muzic─â, film, jocuri, cadouri ┼či birotic─â. Pe l├óng─â pre┼úurile reduse cu p├ón─â la 25%, ├«n fiecare colet clien┼úii g─âsesc cadouri variate de la o s─âpt─âm├ón─â la alta. Odat─â creat contul pe www.book-land.ro clien┼úii beneficiaz─â de un voucher de 5 lei, iar prima comand─â ├«n valoare de minim 50 lei se livreaz─â cu cost de transport zero.ÔÇŁ