Loading

La Râmnicu Vâlcea ai de unde să citeşti! Pentru că BookLand, caravana cărţii, poposeşte aici pentru al doilea an consecutiv! BookLand îşi instalează tabăra marţi, 6 august, lângă Parcul Mircea cel Bătrân, pentru un rendez-vous intelectual prietenos şi deloc scorţos. Te aşteptăm până duminică, 18 august, cu o avalanşă de cărţi, tombole şi surprize. Şi, aşa cum te-ai obişnuit, evenimentele artistice şi culturale pe care ţi le-am pregătit îţi vor umple timpul în cel mai plăcut mod!  Mulţumim Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.
Pentru municipiul Râmnicu Vâlcea este o mare bucurie să găzduiască acest eveniment, cu atât mai mult cu cât  Caravana BookLand coboară în stradă, între cetăteni, interacţionând cu oamenii şi nu oriunde, ci chiar lângă Parcul Mircea cel Bătrân  Acest eveniment este o reconfirmare a statutului oraşului nostru, de important centru cultural. Am sprijinit şi vom sprijini întotdeauna toate evenimentele culturale, mai ales pe cele care aduc cartea şi cultura în mijlocul oamenilor”. a declarat domnul Gigi Ion Matei, primar interimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea.
Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găseşti cele mai noi apariţii editoriale, care îţi vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante. Te aşteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la aproape 100 de edituri, la preturi de producător.
“Anul acesta, BookLand revine şi mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire la îndemâna tuturor, locuri mai accesibile, mai populare, şi de ce nu, mai vizitate, şi am pregătit momente artistice şi culturale care să satisfacă pretenţiile tuturor prietenilor cărţii: de la cel mai mic până la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.
Pentru mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promoţii, concursuri şi alte ştiri savuroase din lumea cărtii, te aşteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

Despre BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a 3-a editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati în principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.
Libraria online www.book-land.ro
Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi librăria online www.book-land.ro, care oferă peste 27,000 titluri carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.