PSD a blocat toate investiţiile în comuna Lungeşti

Consilierii social-democraţi conduşi de pensionarul Ion Chesnoiu şi învăţătorul Ionuţ Dumitraşcu se opun tuturor lucrărilor de interes local, aceştia punând interesul personal şi orgoliile politice mai presus de interesul cetăţenilor.

Ionut Dumitrascu

Social-democraţii au atins culmea penibilului în ultima şedinţă a Consiliului Local, când, din dorinţa de a se răzbuna pe primarul liberal Tiberiu Costea, i-au lăsat fără microbuz pe elevii din Lungeşti. Maşina nou-nouţă primită de la Guvern zace în garajul primăriei, în timp ce copiii din comună vor fi nevoiţi să se trezească şi în anul şcolar 2015-2016 cu noaptea-n cap, pentru a prinde un loc în microbuzul şcolii, şcoală condusă de soţia învăţătorului Ionuţ Dumitraşcu. Microbuzul nu va putea fi folosit pentru că toţi consilierii matusalemici din PSD Lungeşti nu găsesc oportună propunerea primarului de a angaja un şofer. Din păcate, nici „aripa tânără” din PSD Lungeşti nu dă dovadă de mai multă înţelegere, iar tânărul învăţător Ionuţ Dumitraşcu i-a întrecut de mult pe seniorii partidului la capitolul viziune “comunistoidă”.

Din cauza lor, CL se va DIZOLVA!!!

PSD Lungesti

Trecând peste faptul că nu este interesat nici cât negru sub unghie de soarta copiilor din şcoala în care predă, tânăra speranţă din PSD Lungeşti, învăţătorul Ionuţ Dumitraşcu, a votat alături de pensionarii din PSD, şi împotriva realizării unor investiţii locale cu fonduri externe. Primăria Lungeşti a pierdut în această lună o finanţare de câteva sute de mii de euro din cauza aleşilor PSD care s-au opus modernizării unui cămin cultural. Mai mult, habarniştii din PSD Lungeşti au blocat şi activitatea primăriei Lungeşti, aceştia refuzând să voteze bugetul pe trimestrul II din motive puerile.

Situaţia din Lungeşti e cu atât mai tristă cu cât habarniştilor PSD le place doar să se audă vorbind. Aşa se face că, nu de puţine ori, social-democraţii îşi întreabă preşedintele de şedinţă, după mai bine de patru ore de parlamentări, dacă anumite puncte dezbătute deja au fost trecute pe ordinea de zi. În plus, fiecare şedinţă e presărată cu injurii la adresa actualului primar al localităţii, cele mai multe ieşiri nervoase bifându-le până în prezent Ion Chesnoiu, fostul primar al Lungeştiului, cel care ar putea da în curând cu subsemnatul pentru lucrări de mântuială sau inexistente decontate din banii comunităţii.

Pentru faptul că votează împotriva intereselor cetăţenilor care i-au ales, pesediştii din Consiliul Local Lungeşti sunt şi recompensaţi. Aceştia primesc o indemnizaţie lunară de 200 de lei, bani ce provin din taxele şi impozitele localnicilor care i-au crezut oameni de bună-credinţă atunci când le-au dat votul.

De menţionat –  pesediştii din Lungeşti sunt coordonaţi de interimarul Constantin Rădulescu

La ultima şedinţă de PSD, un cetăţean din sală – participant la şedinţa din 31 iulie – a declarat că se punea la cale cum să-l dea jos pe primar