377 total views

Consilierii social-democraţi conduşi de pensionarul Ion Chesnoiu şi învăţătorul Ionuţ Dumitraşcu se opun tuturor lucrărilor de interes local, aceştia punând interesul personal şi orgoliile politice mai presus de interesul cetăţenilor.

Ionut Dumitrascu

Social-democraţii au atins culmea penibilului în ultima şedinţă a Consiliului Local, când, din dorinţa de a se răzbuna pe primarul liberal Tiberiu Costea, i-au lăsat fără microbuz pe elevii din Lungeşti. Maşina nou-nouţă primită de la Guvern zace în garajul primăriei, în timp ce copiii din comună vor fi nevoiţi să se trezească şi în anul şcolar 2015-2016 cu noaptea-n cap, pentru a prinde un loc în microbuzul şcolii, şcoală condusă de soţia învăţătorului Ionuţ Dumitraşcu. Microbuzul nu va putea fi folosit pentru că toţi consilierii matusalemici din PSD Lungeşti nu găsesc oportună propunerea primarului de a angaja un şofer. Din păcate, nici „aripa tânără” din PSD Lungeşti nu dă dovadă de mai multă înţelegere, iar tânărul învăţător Ionuţ Dumitraşcu i-a întrecut de mult pe seniorii partidului la capitolul viziune “comunistoidă”.

Din cauza lor, CL se va DIZOLVA!!!

PSD Lungesti

Trecând peste faptul că nu este interesat nici cât negru sub unghie de soarta copiilor din şcoala în care predă, tânăra speranţă din PSD Lungeşti, învăţătorul Ionuţ Dumitraşcu, a votat alături de pensionarii din PSD, şi împotriva realizării unor investiţii locale cu fonduri externe. Primăria Lungeşti a pierdut în această lună o finanţare de câteva sute de mii de euro din cauza aleşilor PSD care s-au opus modernizării unui cămin cultural. Mai mult, habarniştii din PSD Lungeşti au blocat şi activitatea primăriei Lungeşti, aceştia refuzând să voteze bugetul pe trimestrul II din motive puerile.

Situaţia din Lungeşti e cu atât mai tristă cu cât habarniştilor PSD le place doar să se audă vorbind. Aşa se face că, nu de puţine ori, social-democraţii îşi întreabă preşedintele de şedinţă, după mai bine de patru ore de parlamentări, dacă anumite puncte dezbătute deja au fost trecute pe ordinea de zi. În plus, fiecare şedinţă e presărată cu injurii la adresa actualului primar al localităţii, cele mai multe ieşiri nervoase bifându-le până în prezent Ion Chesnoiu, fostul primar al Lungeştiului, cel care ar putea da în curând cu subsemnatul pentru lucrări de mântuială sau inexistente decontate din banii comunităţii.

Pentru faptul că votează împotriva intereselor cetăţenilor care i-au ales, pesediştii din Consiliul Local Lungeşti sunt şi recompensaţi. Aceştia primesc o indemnizaţie lunară de 200 de lei, bani ce provin din taxele şi impozitele localnicilor care i-au crezut oameni de bună-credinţă atunci când le-au dat votul.

De menţionat –  pesediştii din Lungeşti sunt coordonaţi de interimarul Constantin Rădulescu

La ultima şedinţă de PSD, un cetăţean din sală – participant la şedinţa din 31 iulie – a declarat că se punea la cale cum să-l dea jos pe primar

Distribuie

2 comentarii

  1. Dvs afirmati niste lucruri … forme fara fond, iluzii fara adevar. De ce nu scrieti si despre cloramina de 75.000 RON achizitionata de sotia primarului, în 2013-2014, când, împotriva legii, aceasta era directoarea scolii, cloramina cumparata cu 220 RON litrul, pe piata având pretul de cca 30 RON? Doamna este si acum cercetata penal pentru abuz în serviciu din acest motiv. Daca pe primar îl interesa comuna, de ce a interzis oamenilor de la ajutorul social sa tunda iarba din fata scolii? Dvs stiti ca nu a facut nimic pentru scoala timp de 3 ani? Nu a zugravit un perete si nu a schimbat o banca. Dvs ati vazut bancile în care învata copiii de gimnaziu? S-a multumit doar sa finalizeze un proiect la scoala noua, proiect care se încheia de la sine, indiferent cine era primar. În plus, ati întrebat de ce nu trec proiectele lui Costea Tiberiu? Din lipsa de transparenta! Si din multe semne de întrebare care planeaza asupra contractelor pe care le încheie…
    Vorbiti despre nepasarea lui Ionut Dumitrascu fata de copiii scolii? Dvs stiti cate medalii a adus acest invatator Scolii Gimnaziale, Comuna Lungesti? Cu mult mai multe decat cele… 0 aduse de fosta directoare, Costea Loredana, sotia primarului si profesoara de romana…
    Aveti un limbaj mai mult decat vulgar. Ziaristi?! Mi-ar fi rusine sa ma numesc asa, atata timp cat afirm despre cei care pun bazele societatii, stiloul in mana copiilor, ca sunt niste habarnisti. Acesti habarnisti despre care vorbiti dvs cu atata inconstienta si nerusinare sunt de fapt intelectuali, invatatori, profesori, fosti directori de scoala, ingineri, oameni care locuiesc in comuna si se conduc dupa dogme morale greu de suportat de niste inventati ca dvs si ca actualul primar al comunei Lungesti. Cat despre injuriile de care vorbiti… ati cam incurcat treburile. Ele vin din partea lui Costea catre habarnistii de care vorbiti si in fata carora ar trebui sa va plecati capul, recunoscandu-va inferioritatea, adunatura de mediocritati ce sunteti! Dar… deh… Vulpea care n-ajunge la struguri zice ca sunt acri!!! Cata dreptate aveau si au batranii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.