914 total views

“Constantin Rădulescu – interes propriu şi atât”

Pentru că doar 22 de localităţi şi oraşe vâlcene din cele 89 se regăsesc pe lista rectificării bugetare, anunţată marţi 28 iulie, de către Guvern, ne asteptăm să avem o “mare” de primari nemulţumiţi.

scunduDeşi au trecut doar două zile de la rectificarea bugetară, iată că au apărut şi primele nemulţumiri. Social-democraţii se simt din nou trădaţi de propriul Guvern şi de cel care promite în stânga şi în dreapta – funcţii de conducere, bani de la Guvern, iar referire se face doar la deputatul Constantin Rădulescu, preşedintele interimar al PSD Vâlcea, pentru că se ştie foarte clar, că senatorul Laurenţiu Coca nu face şi nu a făcut niciodată promisiuni deşarte. Îi aducem pe cei doi în discuţie pentru că între ei se dă lupta pentru câştigarea preşedinţiei PSD Vâlcea.
Primul care a ieşit la atac şi critici este primarul comunei Scundu, Dumitru Blejan, care în urmă cu doar două săptămâni, mai exact pe 19 iulie, la şedinţa organizaţiei, a primit asigurări că va primi fonduri necesare pentru acoperirea creanţelor pentru lucrările executate în comună. Realitatea este că promisiunile deputatului Constantin Rădulescu nu s-au concretizat, Scundu neprimind nici un leu la rectificarea bugetară din 28 iulie.

Nu mă aşteptam sub nici o formă să nu fiu pe listă, măcar cu un minim acolo. Înţeleg că noi, primarii, nu existăm pentru partid decât atunci când sunt alegeri, în rest, cantitate neglijabilă! Trebuie să-mi schimb atitudinea că se pare că cei care au gura mare primesc şi cei care îşi văd de treaba lor, nu. Vă spun sincer, sunt dezgustat de tot…sunt sătul de vorbe…mă voi gândi foarte serios dacă să vin la şedinţa de alegeri, dacă voi susţine pe cineva sau nu…comuna Scundu este “roşie”, dar fără valoare pentru mai marii noştrii…”, a declarat preşedintele Organizaţiei PSD Scundu, Dumitru Blejan.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.