1,297 total views

La sfârşitul lunii aprilie, deputatul Romeo Rădulescu a declarat în instanţa de judecată, în procesul de calomnie intentat primarului interimar Gigi Matei, că mânărirea caietului de sarcini a proiectului de modernizare a Parcului Zăvoi în favoarea firmei turceşti nu a fost făcută în mandatul lui.

Fostul edil a declarat că l-a moştenit, evident, de la fostul primar Mircia Gutău. Caietul de sarcini cuprinde specificaţii tehnice identice cu catalogul oferit de către producătorul turc, iar toată corespondenţa cu producătorul turc fiind ţinută de Romeo Rădulescu. Fostul edil Mircia Gutău a declarat că Rădulescu este un ,,sifon”, în traducere liberă un turnător mincinos, incapabil să-şi asume greşelile.

,,Minte ca un sifon ce este. Sunt minciuni caracteristice unui sifon pentru că schimbul de mail-uri a fost făcut în mandatul lui. El a modificat tot proiectul din Parcul Zăvoi, el va trebui să răspundă. Matei ştie ce vorbeşte şi poate să probeze.”, a precizat Gutău.

Istoric

Deputatul Romeo Rădulescu i-a intentat un proces de calomnie actualului primar interimar al Râmnicului din cauza unor afirmaţii prin care acesta îl acuza că a întocmit caietul de sarcini al proiectului de modernizare a Parcului Zăvoi după oferta făcută de firma din Turcia, care a obţinut lucrarea. Matei susţinea că cele două sunt identice. Cu toate acestea, Rădulescu s-a considerat jignit şi i-a cerut daune morale de 10.000 de euro, în instanţa de judecată, sumă ce va fi donată Centrului Mara. Gigi Matei a declarat că acceptă provocarea şi că va cere aceleaşi despăgubiri, pentru acelaşi centru.
La a cincea înfăţişare, prima la care a participat, pentru că s-a sustras de la celelalte, deputatul Romeo Rădulescu a declarat în faţa instanţei de judecată că nu el este adevăratul vinovat în depunerea ofertelor la care face referire Matei, pentru că procedura nu s-a făcut în perioada mandatului său, ci a primarului Mircia Gutău, că nu ştia că proiectul cuprindea specificaţii tehnice identice cu catalogul oferit de către producătorul turc. Gigi Matei a declarat că va face publică toată corespondenţa.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.