141 total views

Animozităţile dintre liberali şi pedelişti au ieşit la suprafaţă. Vicepreşedintele Teodor Atanasiu, aghiotantul preşedintelui Iohannis, a dat pe gură toată ura de clasă şi proiectele de viitor la o întâlnire de partid de la Bistriţa. Din scenariul vicepreşedintelui liberal reiese clar că pedeliştii vor fi maziliţi.

„Ne-am ţinut de nas şi am fuzionat, am făcut un compromis! Liderii lor o să dispară rând pe rând! Noi fără PD nu câștigam președintele. Ne-am ținut de nas și am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru. Am făcut un lucru, eu zic deștept chiar dacă în unele judeţe Alba sau Bistrița e un puțin altfel. Un lucru deștept de ce? Noi am făcut o fuziune paritară în care am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la președinție al partidului și ei ne-au dat sediul, locația în care să funcționăm.
Gândiți-vă că avem 28 de județe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obține. Eu vă spun că le-am dat și iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă! Nu e corect deloc, dar n-am nicio reținere. Nu-i corect, dar dacă mâine ai prim-ministrul poți face ce vrei și ai tot. Deci partidul ăsta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost și va fi al nostru. Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus că dacă pleacă mâine îmi fac un bine. Tot cu 45% rămân și nu mă mai întreabă nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu și cu lacu.…Îmi fac un bine dacă pleacă…Nu o să plece, nu-s proşti. O să conviețuim cu ei. Liderii lor o să dispară rând pe rând!.”, a declarat Teodor Atanasiu.
La Vâlcea, războiul dintre cele două partide s-a dus la vedere în bătălia pentru numirea interimarului Consiliului Judeţean. Cu toate că Romulus Bulacu, liderul PDL Vâlcea era îndreptăţit să ocupe funcţia, liderul PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican a dus un război de o lună de zile pentru numirea consilierului judeţean Gheorghe Păsat. Astfel, Bulacu a rămas vicepreşedinte, statut care a provocat o ruptură în organizaţia PDL.
Pedeliştii au fost faultaţi şi la numirea membrilor Consiliilor de Administraţii şi AGA, Buican a preferat să numească în funcţiile respective independenţi sau foşti pedelişti care au renunţat la calitatea de membru PDL şi l-au urmat pe fostul lider Mircia Gutău. Jihadul lansat de Atanasiu va accentua şi nevroza de la Vâlcea unde pedeliştii fierb în suc propriu de 6 luni.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.