793 total views

…din partea administrației județene care periodic face demersuri pentru a cunoaște stadiul lucrărilor.

Lucrările la autostrada Sibiu-Pitești, cel mai important proiect de infrastructură din România, avansează pe două dintre cele patru secțiuni ce trebuie finalizate. Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a avut o nouă întâlnire de lucru cu reprezentații Mapa-Cengiz, constructorul  Lotului 2 Boița – Cornetu a autostrăzii A1 Sibiu – Pitești.

„În spiritul colaborării continue, am discutat despre progresul și provocările acestui proiect important, reiterând angajamentul nostru de a sprijini, în condițiile legii, orice necesitate legată de construirea autostrăzii. Mă bucură faptul că aceștia apelează la sprijinul nostru pentru a rezolva probleme administrative pe care le întâlnesc. Îmi doresc că eforturile noastre comune să contribuie la realizarea în termen a acestei autostrăzi mult așteptate de către vâlceni și nu numai”.

Secţiunea 1 (Sibiu-Boiţa) din viitoarea autostradă Sibiu-Piteşti, cu o lungime de 13,7 kilometri, este singura dintre cele cinci secțiuni care a fost terminată la finalul lui 2022. Contractul de proiectare şi execuţie pentru această secţiune, cu o valoare de 612,6 milioane lei, fără TVA, a fost semnat în data de 14 aprilie 2019, între CNAIR şi firma Porr Construct SRL. Lucrările au început în primăvara anului 2020, fiind terminate pe 15 decembrie 2022

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.