573 total views

Vorbeam zilele trecute despre stațiunile județului Vâlcea, dacă ne fac cinste sau nu. Astăzi, revenim la stațiunea Băile Olănești, cea mai aproape dintre toate de municipiul reședință de județ – Râmnicu Vâlcea.

Ne scriu cititorii și ne spun că „de orașul stațiune s-a ales praful sub mandatul pesedistului Vasilache Sorin”, un primar care de peste 15 ani este în administrația Olănești, dar implicarea lui este aproape zero. De facto, stațiunea este condusă de Maria Tudor, care a reușit să o aducă în prag de sărăcie în timp ce ea a prosperat.

Vorbim despre un oraș stațiune care cândva ocupa un loc fruntaș printre stațiunile balneoclimaterice din România, în ceea ce privește numărul de izvoare, dar s-a ales praful, Vasilache fiind extrem de certat cu munca și foarte bun prieten cu terasele sau lenevitul acasă. Dacă Vasilache în legislația 2016 – 2020 s-a făcut că își dă interesul, în legislația 2020 – 2024 a dat copy-paste.

Iată ce spune o publicație care cumva a observant cum stau treburile prin orașul stațiune…

„Încă de la început aș dori să nu fie cu supărare dar….având în vedere că umbla prin târg vorba „OMUL LUI MARIA TUDOR” îl întrebăm pe …încǎ domnul primar al Olǎneștiului ce a făcut în 4 ani de mandat?

Având în vedere că sunt oameni fără curent electric în satele arondate Unității Teritorial Administrative Olănesti deși suntem în anul 2024 se trăiește ca în anul 1120.

Având în vedere că sunt drumuri care deși duc către interese turistice exemplu Schitu Bradu, acestea sunt „amenajate” periodic cu pietre și pământ cu firma domnului Țanea.

Având în vedere că prin stațiunea turistică Olănesti sunt destule exemplare de câini care umblă liberi și necastrați.

Având în vedere că sunteți coordonat de doamna Maria Tudor ( așa se vorbește în oraş) și de domnul Ghimiş.

Având în vedere că puteați atrage fonduri europene nerambursabile pentru dezvoltarea Orașului Olănesti dar…absorția este …mai spre minim ..zero.

Având în vedere cele expuse mai sus …mai candidați pentru un nou mandat…ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII MAFIOT”

Articol scris de ziarultricolorul.ro, sâmbătă 27 aprilie 2024

Pentru că nimic nu se poate face fără investiții serioase și fără o susținere reală din partea autorităților, acest oraș stațiune riscă să rămână în memoria turiștilor drept locul unde capitaliștii au confiscat ceea ce nici comuniștii n-au îndrăznit să monopolizeze. Cetățeni ai orașului Băile Olănești: un nou mandat pentru pesedistul Vasilache ar însemna pe bune falimentarea stațiunii! Asta vreți?

Votați, pe 9 iunie, pentru viitorul copiilor voștri, nu pentru îmbogățirea lor!

Votați, pe 9 iunie, schimbarea!

Fii mândru de orașul tău, nu prizonier în el!

Nu uita, orașul este al tău, nu al lor!

Îți place că orașul tău nu este model european?

 

Vom reveni!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.