595 total views

…pentru că ei sunt viitorul. Îndrumarea elevilor către o implicare bună în activități educaționale nu poate să aducă decât un plus valoare, peste ani devenind tineri bine pregătiți. Programul „Școala Încrederii”, pune în centrul învățării fiecare copil, pentru că fiecare copil contează!

Multe proiecte și programe școlare are Școala Gimnazială Mateești, coordonată de Tănase Maria, care în cadrul programelor și prin activitățile pe care le desfășoară cu copiii îi învață ce este încrederea, să aibă încredere în ei și în forțele proprii, pentru că fiecare dintre ei poate fi un lider și pentru că părerea fiecăruia contează. Școla Gimnazială Mateești anunță că începând cu data de 8 mai toate cursurile se vor desfășura de dimineață, începând cu ora 8:00. Mai mult, reabilitatea energetică a școlii se află pe ultima sută de metri.

„Așa cum vă spuneam la început de an școlar, aveam depus un proiect pentru dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Deja echipamentele digitale au venit și mă refer aici la:  tablele interactive ( în clasele în care nu erau), calculatoarele cu Sistem All-in-One pentru laboratorul de informatică, imprimante și sisteme audio pentru fiecare sală de clasă. Urmează să sosească materialele didactice pentru cabinetul multidisciplinar, cabinetul de consiliere școlară și cabinetul pentru grădiniță. În curând și mobilierul va fi unul nou, astfel încât școala noastră să fie la standardul unei școli europene. Mulțumesc Consiliului Local și în special domnului primar pentru toată susținerea și implicarea pe tot parcursul proiectelor. Fără Consiliul Local Mateești si fără spijinul domnului primar aceste realizări nu ar fi fost posibile!”, susține Tănase Mariana

Acestă unitate de învățământ, din Mateești, are o activitate educațională impresionantă. În spațiul public are o largă promovare a tuturor activităților școlare/extrașcolare, demonstrând astfel că și la țară proiectele pentru copii și nu numai se realizează prin dedicare și cu succes față de aceștia. Elevii din Mateești au parte de excursii și activități menite să le crească încrederea.

„Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pentru a realiza acest proiect de eficientizare a Școlii Gimnaziale Mateești. Am fost și vom fi alături de școală mereu pentru a asigura cele mai bune condiții tuturor elevilor mateeșteni”, adaugă primarul comunei Mateești, Cosmin Anghelescu, cel care luni 29 aprilie 2024, și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar, deoarece își dorește să continue dezvoltarea comunei

Cosmin Anghelescu este primarul care a pus bucuria copiilor deasupra altor activități mai importante. De la începutul primului său mandat a oferit tuturor elevilor biciclete și cadouri cu ocazia sărbătorilor ce se desfășoară pe parcursul unui an calendaristic. A contribuit la confortul educațional prin reabilitarea școlii și dotarea acesteia cu laptopuri și tot ceea ce este necesar unui studiu de calitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.