791 total views

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi, 30 ianuarie 2024, la numărul 10, se află proiectul de hotărâre privind ”atribuirea unui spațiu Partidului S.O.S. România, pentru sediul Filialei Vâlcea”.

În data de 13 decembrie 2023, Partidul S.O.S. România a înregistrat, la Primăria Râmnicu Vâlcea, cererea prin care solicită atribuirea unui spațiu pentru desfășurarea activității partidului la nivel local/județean. În acest sens, a fost identificat un spațiu care ar putea primi temporar destinația de sediu de formațiune politică și care ar putea fi atribuit pe o perioadă determinată Partidului S.O.S. România, pentru sediul Filialei Vâlcea, spațiu în suprafață utilă exclusivă de 13,84 mp, cu o chirie lunară de 48 lei/lună. Închirierea spațiului se face până la 31.12.2024, dar nu mai târziu de data începerii lucrărilor de demolare a imobilului construcție „clădire sedii partide politice Calea lui Traian 94-96 (birouri)”, cu posbilitate de prelungire cu acordul Consiliului Local, condiționat de menținerea calității de formațiune politică a Partidului S.O.S. România.

Atașat proiectului de hotărâre, așa cum ar fi trebuit, nu regăsim cererea depusă de S.O.S. România, ajutându-ne astfel să observăm cine este liderul acestei formațiuni la Vâlcea. Cu toate astea, pentru cei care nu cunosc, le spunem că S.O.S. România este de fapt  – Diana Șoșoacă, senator.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.