2,486 total views

Începând cu 3 septembrie, noi opțiuni de distracție și divertisment vor fi disponibile în centrul comercial Winmarkt Râmnicu Vâlcea, din centrul orașului. WiniLand, locul de joacă pentru copiii, și GameLand, spațiul de distracție pentru tineri și adulți, se redeschid publicului în deplină siguranță. Spațiile de divertisment din interiorul mall-urilor și a centrelor comerciale au fost închise timp de un an și jumătate, în urma restricțiilor impuse de autorități.

La GameLand, vizitatorii pot opta pentru biliard, ping-pong sau jocuri pe calculator pe noile Playstation 5. La WiniLand, copiii au la dispoziție un spațiu generos cu gonflabile, structuri modulare, trambulină și alte elemente pentru joacă în voie. Spațiile sunt complet igienizate și pregătite pentru a primi vizitatorii în condiții de siguranță. Masca de protecție este obligatorie de purtat în interior, cu excepția copiilor mai mici de 5 ani.

De asemenea, accesul în locație se va face respectând măsurile de protecție impuse de autorități, pentru această perioadă. Mai multe detalii cu privire la tarife se găsesc pe site-ul winmarkt:

https://www.winmarkt.ro/magazine/winiland/

https://www.winmarkt.ro/magazine/gameland/

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.