4,310 total views

înseamnă că are alte afaceri pe care nu le are trecute în declarația de avere. Mai mult, de ce stă angajată la Primăria Râmnicu Vâlcea pe un salariu așa mic, dacă are bani și își permite tot ce își dorește?

Dreptul la replică” transmis de Theodora Prală și prin care spera să demonstreze că ea e „lacrimă” și noi „patimă”, de fapt ne-a demonstrat ce prost sfătuită este de „stânga” ei. Reiteram în articolul publicat spre știința publicului larg și care privea „opțiunea” ei de apărare că vom reveni cu un alt articol și vom aduce în atenția opiniei publice cu documente și probe unde a mințit.

Studii până în „gât”, dar în rest…zero

Nu vom relua întreg conținutul, ci vom face referire strict la pasajele în care aceasta a mințit, fără a ne mai băga și în explicația oferită pentru „proști” nu pentru noi, și anume: că „angajarea ei la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea s-a făcut în baza unui examen, îndeplinind toate cerințele postului”. Aiurea! Domnișoara habar nu are că noi cunoaștem de la momentul respectiv și cine a mai concurat cu ea pe acest post și multe altele, dar am zis că o lăsăm „moartă” aici. În plus, singură ne spune că este absolventă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară și are un master în ingineria mediului. Ce treabă are veterinarul și mediu cu inspectorul pe cultură din Primărie? Master în administrație publică? „Neam, vam, dămi”, c-am așa traduc unii master-ul tău în administrația publică, Theodora Prală…

Theodora Prală spune: „am în proprietate un autoturism BMW achiziționat în 2018 printr-un credit de nevoi personale pentru care plătesc rate în prezent”.

Înainte de a demonstra minciuna spunem „gura bate curul” este o expresie extrem de populară și răspândită peste tot. Pentru că Theodora nici pe asta nu o cunoaște îi oferim o scurtă explicație: când o femeie spune prostii primește o corecție de la bărbat, verbală sau fizică, depinde de el. Dacă explicația e prea simplă îi oferim și de data asta varianta dex – „vorbele spuse în pripă atrag după sine repercusiuni, pedepse, etc” și sperăm să nu o mai interpreteze după bunul plac, ci să o înțeleagă cum trebuie, că altfel tot ea „pică. Să nu o mai lungim, oferim tuturor ceea ce orcine poate verifica și anume – BMW-ul achiziționat de Theodora Prală în 2018, printr-un credit de nevoi personale pentru care plătește rate în prezent!!!

Pentru anul fiscal 2016, Theodora Prală declară că are un autoturism marca BMW, an fabricație 2007, dobândit prin cumpărare. Pentru anul fiscal 2017, completează și declară la fel. Pentru anul fiscal 2018, își schimbă declarația și declară că are un autoturism marca BMW, an fabricație 2014, dobândit prin cumpărare. La rubrica „bunuri mobile, a căror valoare depășește 3000 euro fiecare și bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni”, declară că BMW-ul X3 (sigur cel cu an fabricație 2007) l-a vândut cu 5700 euro, în data de 6 august 2018, dar nu completează nimic la rubrica „persoana către care s-a înstrăinat”. Cu toate astea, la rubrica „împrumuturi” nu apare nici un credit de nevoi personale, așa cum Theodora Prală susține în „dreptul la replică” remis spre publicare. Pentru anul fiscal 2019, păstrează datele BMW-ului, adică an fabricație 2014, dobândit prin cumpărare și nimic despre un credit de nevoi personale. Pentru anul fiscal 2020, surpriză!, are același BMW, an fabricație 2014 și nici aici un credit de nevoi personale!!!

Cine spală bani prin Theodora Prală…

dacă în anul fiscal 2018 a avut un venit declarat de doar 21.032 lei, plus alocația puștiului de 1008 lei? Mai mult, în anul fiscal 2016, declară un împrumut în valoare de 20.000 euro, de la SC Grupinstal SRL, scadent în anul 2017, împrumut achitat fulger chiar în anul 2016, pentru că în declarația pentru anul fiscal 2017 nu mai apare, deși salariul nu o ajută!!! În 2017 a declarat un venit de 10.395 lei și 1008 lei alocația puștiului. De unde are bani, dacă în declarațiile de avere nu există venituri care să-i permită nici să achite creditul de 20.000 euro, nici achiziția noului BMW, nici bona, nici haine de firmă, nici vacanțe de lux, nici întreținerea la apartamentul de lux, nici nimic!!!

Alte „explicații” din „dreptul la replică”

T.P. – „referitor la ținuta mea, precizez că nu am avut niciun reproș din partea conducerii că ar fi una indecentă, iar în afara programului de lucru port o garderobă adecvată locului în care mă aflu. În cadrul instituției în care lucrez nu am avut niciodată vreun conflict cu colegii, în măsura în care sunt respectată, ofer la rândul meu respect. Precizez că nu sunt alcoolică, nu mă drogez si atașez acestui drept la replică un test antidoping făcut imediat după apariția articolului.

C.D. – cine ar îndrăzni să se ia de „preferatele” edilului? Nicăieri în articolele publicate nu se pot regăsi acuzații directe, ci la general, iar dacă ea s-a simțit direct vizată este strict problema ei, dar o sfătuim să mai citească încă o dată articolele, sigur va înțelege până la urmă sensul lor. Are master!

T.P. – „nu consider că duc o viață de lux, dar nici nu pot fi învinovățită că provin dintr-o familie înstărită. Viața personală nu are de ce să privească pe cineva, sunt o femeie divorțată, deci liberă, sunt mamă și în același timp fiică. Nu m-am bătut cu nicio femeie din acest oraș pentru nimeni. Am fost denigrată de o doamnă căreia nu i-am făcut rău vreodată și pe care, de altfel, nici nu o cunosc”.

D.C. – este dintr-o familie înstărită, dar stă pe un salariu extrem de mic. De ce se complace în situații jenante dacă poate mai mult? Sau nu poate? Doamna care a denigrat-o o cunoaște la fel de bine cum tot orașul cunoaște la fel de bine incidentul care s-a petrecut în biroul din Magheru 25 și care aparține Primăriei Râmnicu Vâlcea. Mădălina Cotar și Mădălina Avrămoiu au avut grijă să anunțe toată Vâlcea în secunda 2. Chiar și eu am fost contactată să scriu despre acest subiect, dar nu m-a interesat și a scris alt coleg. Toți din presă, și nu numai, știm cine a denigrat-o, de ce și cine este persoana respectivă, iar ea știe cel mai bine!!! O aștept în instanță să-i pun probele pe masă!

T.P. – „doamna Diaconescu m-a făcut panaramă, tot dumneaei a oferit la finalul articolului o explicație din dicționar, potrivit căreia, „panaramă – persoană ridicolă care se dă în spectacol printr-o conduită aberantă, femeie de moravuri ușoare”. A mai scris, cu trimitere la persoana mea, despre: ,,escorte plătite din bani publici”, ,,urcarea în lumea prostituatelor de lux”, ,,dame de companie”

D.C. – special i-am oferit explicația cuvântului „panaramă”, din dex, să înțeleagă sensul folosit, adică „persoană ridicolă care se dă în spectacol, femeie de moravuri ușoare” și în nici un caz femeie care trece din bărbat în bărbat, dar se pare că singură adoptă această traducere a cuvântului „panaramă”. Ce pot eu să fac dacă atât a fost la „master”?

Theodora Prală este o mincinoasă! Este fata ilustrului Prală Ștefan, cel care are o avere inestimabilă obținută 90% doar din bani publici și care la fel minte în declarațiile publice. Nici Theodora Prală și nici Ștefan Prală nu pot demonstra legal cea ce au…

În curând, totul despre Bentley-ul achiziționat din bani publici…

în imaginea atașată, o parte din angajatele Primăriei, după 2016 …

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.