5,710 total views

…amenajarea deltei râului Olănești, la confluența cu râul Olt.

Vedem la Virgil Pîrvulescu un program de măsuri care să dezvolte economic municipiul, să creeze locuri de muncă și cetățeanul sa fie pe primul loc în planul deciziilor administrației locale. La fiecare ieșire publică, Virgil Pîrvulescu ne spune de fiecare dată că suntem datori să contribuim la dezvoltarea comunității în care ne-am născut, am crescut și în care trăim. Avem o datorie pentru copiii noștri, să facem tot ce ne stă în putință pentru a schimba mentalități, pentru a aduce performanța în administrația noastră locală, pentru a implementa proiecte care să aducă dezvoltare economică și locuri de muncă.

S-a implicat în această competiție pentru că s-a săturat să vadă că tinerii din Râmnicu Vâlcea sunt nevoiți să plece din oraș din cauză că nu au oportunități reale pentru a-și face un rost în viață, să se dezvolte personal și să își facă o familie aici, nu în Sibiu, nu în București, nu în Cluj sau alt oraș.

Vrea ca Râmnicu Vâlcea să fie un oraș atractiv pentru investitori, astfel încât aceștia să poată crea locuri de muncă și oferi un salariu lunar de 3000 de lei. Acum, vedem doar o administrație locală corigentă la capitolul viziune și de „nota 10” la floricele, borduri ori proiecte iresponsabile pe bani împrumutați. Candidatul PNL, își dorește cu tărie o administrație în slujba cetățeanului și care să gestioneze banul public în folosul lui și nu în interesul unui grup de lucru restrâns. Cetățeanul să fie cel care are decizia și nu Primarul!

Și fiind singurul candidat care prezintă obiective identificate inclusiv prin soluții pentru rezolvarea lor și sursele de finanțare necesare, ne prezintă astăzi un alt proiect ambițios care poate fi realizat după 27 septembrie când va fi Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

„Vom construi o platformă suspendată, pentru spații verzi și alei pietonale. În acest fel vom câștiga o suprafață de aproximativ 12 hectare de parc. Această investiție va lega parcul Zăvoi de râul Olt, prin promenadă pietonală și piste pentru biciclete. Este normal și firesc ca orice oraș european să aibă o pistă pentru biciclete bine realizată și funcțională. Ceea ce Râmnicu Vâlcea are în prezent este o glumă. Nu putem numi pistă de biciclete un sector atât de mic de drum, unde zilnic cei care se deplasează folosind acest mijloc de transport își pun viața în pericol. Chiar dacă suntem un oraș de provincie, traficul din Râmnicu Vâlcea s-a îngreunat considerabil în ultimii ani, astfel că putem discuta și despre un nivel mai mare de poluare al aerului pe care noi, cu toții, îl respirăm. Prin amenajarea acestei zone verzi care va străbate o bună parte din oraș vom crește și calitatea aerului și ne vom asigura că locuitorii din orașul nostru petrec suficient timp în natură”.

Virgil Pîrvulescu are în plan și construirea unui amfiteatru pentru festivități culturale și artistice în aer liber, iar investiția va deveni emblematică la nivel european și prin asigurarea unui număr generos de parcări. De asemenea, Pîrvulescu va susține tinerii artiști plastici și meșterii artizani care vor avea spații amenajate special pentru expoziție și vânzare, pe o parte și pe alta a râului Olănești.

VOT, VIRGIL PÎRVULESCU!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.