Loading

În articolul cu titlul „dovada că Gutău întocmește acte false! Gogîrnoiu s-a prins și el!”, menționam despre cei 23 de consilieri locali, care cu excepția unora, votează ca habarniștii pentru că nu citesc, se duc acolo să facă prezența, să-și poată încasa indemnizația lunară și nimic altceva.

Marți, 18 august, a avut loc ședința extraordinară la care au participat 19 consilieri din cei 23, iar punctul 6 „proiect de modificare Art.2 a HCL 360/2019”, pe care l-am prezentat pe larg în articolul cu titlul mai sus menționat, a fost votat în unanimitate – 19 voturi „pentru”, 0 „împotrivă” și 0 „abțineri”.

Am demonstrat cu document oficial că informațiile din Referatul de Aprobare – „până la această dată proprietarul nu a finalizat documentația tehnică de dezmembrare în vederea înscrierii în Cartea Funciară” – sunt informații mincinoase, dezmembrarea fiind finalizată prin Cartea Funciară nr 56.729, pentru suprafața de 1052 mp donație.

Întrebam cine minte în actele publice pe care CL trebuie să le voteze și vedem astăzi că nici măcar un consilier nu a luat în calcul articolul publicației, ignorând cele sesizate și votând cu ochii închiși un proiect de hotărâre care conține informații false. Au votat un proiect fals, fiind complici la acest fals. Este incredibil cum le arăți în față că habar nu au ce votează și ei tot votează.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.