Loading

…iar funcția permite un venit destul de consistent (5000 euro) și nici nu trebuie să faci mai nimic pentru acest venit salarial, CET fiind, de fapt, condusă de administratorul judiciar și de directorii care au habar de acest domeniu. Nici Prală nu face nimic. Semnează și el tot ca primarul, poate chiar din biroul de „mare” auditor la ABA Olt, unde ocupă acest post, deși nu face nimic pentru că legea nu-i permite, fiind în ultimii trei ani director al acestei structuri administrative vâlcene.

Acum, chiar dacă informația este pe surse, nimic nu ne împiedică să facem public ceea ce se discută printre angajații din Primăria Râmnicu Vâlcea sau printre „membrii” PER/PSD/PNL/USR. Să nu uităm, în Râmnicu Vâlcea, tăiatul frunzei la câini pe bani publici este sportul local de mare interes pentru un anumit grup de persoane.

Pe lângă postul scos la concurs pentru Preda Eugen, soțul „vicesei”, Gutău Mircia face demersuri să-l scoată din joc pe Ștefan Prală, pentru că, spun sursele noastre, l-ar fi trădat foarte rău după ce, în urma alegerilor locale, l-a pus din nou administrator special în această structură administrativă din subordinea Consiliului Județean Vâlcea.

Pe lângă eforturile pe care le face, pentru care își atrage numai antipatii, Gutău a făcut tot posibilul să o introducă pe „vicesă” în echipa ATOP, structură coordonată de CJ Vâlcea prin consilierii județeni. Deci, „asistata social” a ajuns aici din pixul „marelui” șef de județ și în nici un caz cu votul consilierilor. De ce ? Pentru că cei 3 (trei) reprezentanți ai comunității care fac parte din ATOP, „gaura neagră” ce înghite bani publici sau instituție cu rol consultativ, cum doriți să-i spuneți, ocupă aceste „demnități” prin Dispoziția nr. 129/12 martie 2021, semnată doar de președintele Rădulescu Constantin.

Și uite așa, vedem că familia Preda este „asistată social”, edilul căutându-le un loc de muncă bine plătit din bani publici și unde nu trebuie să facă decât prezență pentru a-și putea continua lucrările la conacul de 5***** și să și-l mai și… întrețină. Mai mult, „vicesa” în ATOP, culmea, a nimerit chiar în „comisia pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanță și drepturile omului” !!! În celelalte comisii, nu avea cum să ajungă, fiind vorba de situații de urgență și petiții sau planificare, stabilire și evaluare a indicatorilor de performanță minimală. Dar la probleme sociale, se pricepe de minune! Vedeți bine, ce valuri face în societate !

Păi însăși cuvintele care definesc această comisie „probleme sociale și drepturile omului” ne arată că „asistata social” a ajuns exact unde trebuie. Nu ați înțeles ? Vă explicăm ! Preda trebuie să se ocupe de drepturile omului, adică de dreptul ei, că e și ea tot om, de a accede în multe funcții publice care să-i întregească un venit substanțial și să iasă din categoria „problemelor sociale” în care a intrat după alegerile din 27 septembrie 2021 !!!

Vom vedea dacă informațiile pe surse se vor adeveri ! Hai, nu fiți invidioși !

ÎN DESCHIDERE, O POZĂ DIN CONACUL PREDA, FAMILIA CARE ÎȘI TOT CAUTĂ LOC DE MUNCĂ PE BANI PUBLICI

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.