Loading

Falimentul proiectului SMID, administrat de Consiliul Județean condus de pesedistul Rădulescu, a dus la îngroparea frumosului nostru județ în gunoaie. Actualmente sunt zeci de cazuri în care gunoaiele se aruncă în pădure, în râuri sau pe câmp, iar uneori se și ard. Groapa de la Horezu a rămas fără nicio lucrare de închidere, fiind o amenințare permanentă la viața locuitorilor din zonă.

Din cei peste 40 milioane de euro pe care UE i-a acordat, nerambursabili, PSD a reușit să cumpere pubelele ( care zac de 10 ani în curtea primăriilor ) și să cheltuie 1,5 milioane de lei pentru informarea cetățenilor despre cum se selectează deșeurile. S-au mai realizat 2 stații de sortare care stau de 4 ani cu lacătul pe ele, nu folosesc nimănui. Ce era cel mai important, depozitul de la Roești, nici măcar nu a început. Practic PSD a pus căruța înaintea boilor și a cheltuit tot ce se putea cheltui ușor și repede.

Domnule Rădulescu, vă recomandăm să înregistrați și marca: “Vâlcea, cel mai murdar județ din România!”, vă reprezintă foarte bine activitatea 2016-2020.

MAI PUTEȚI CITI

FOTO Județul VÂLCEA deține „MEDALIA” de CEL MAI MURDAR județ…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.